Χάρι και Μέγκαν επισκέφθηκαν Αφγανούς πρόσφυγες και αποκάλυψαν το αγαπημένο τραγούδι του γιους τους

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ αποκάλυψαν ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του γιου τους Άρτσι κατά την επίσκεψή τους σε Αφγανούς πρόσφυγες που στεγάζονται σε αμερικανική στρατιωτική βάση.

Ο Χάρι και η Μέγκαν συνάντησαν τους πρόσφυγες κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στην Κοινή Βάση McGuire-Dix-Lakehurst στο Νιου Τζέρσεϊ την Πέμπτη, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του ιδρύματός τους Archewell.

Περισσότεροι από 10.000 Αφγανοί που εγκατέλειψαν τη χώρα τους όταν εκείνη έπεσε στα χέρια των Ταλιμπάν φιλοξενούνται προσωρινά σε ένα συγκρότημα στη βάση ως μέρος της Task Force Liberty.

Ο Χάρι και η Μέγκαν επισκέφτηκαν μια τάξη γεμάτη παιδιά που μαθαίνουν αγγλικά και μίλησαν με αρκετούς μαθητές. Η Μέγκαν κρατώντας ένα κόκκινο στυλό ρωτούσε τα παιδιά για τα χρώματα, τα οποία μάθαιναν εκείνη την ημέρα.

Το ζευγάρι συμμετείχε μάλιστα σε ένα σκετσάκι που παρουσίασαν τα παιδιά υπό τους ήχους του τραγουδιού Head, Shoulders, Knees and Toes.

Τους είπαν ότι το τραγούδι είναι ένα από τα αγαπημένα των παιδιών και το ζευγάρι απάντησε ότι είναι επίσης αγαπημένο του δίχρονου γιου τους Άρτσι.

Πηγή: dailymail.co.uk

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος