Beverly Hills: Πέθανε ο ηθοποιός Joe E. Tata της θρυλικής σειράς

Ο ηθοποιός της θρυλικής σειράς Beverly Hills, Joe E. Tata έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Την δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε ο καλός του φίλος και συμπρωταγωνιστής του στη σειρά, Ian Ziering.

«Τους τελευταίους μήνες χάσαμε την Jessica Klein, μια από τις πιο παραγωγικές συγγραφείς και παραγωγούς του 90210, την Denise Douse που έπαιζε την κυρία Teasley, και τώρα είμαι πολύ λυπημένος που ο Joe E Tata πέθανε», έγραψε ο ηθοποιός από την θρυλική σειρά, Ian Zeiring.


«Ένας από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους με τους οποίους έχω δουλέψει ποτέ, ήταν τόσο γενναιόδωρος, είχε σοφία και καλοσύνη. Μπορεί να ήταν στα backstage πολλών σκηνών, αλλά ήταν ηγετική δύναμη, ειδικά για εμάς τα παιδιά, στο πώς να εκτιμήσουμε το δώρο που ήταν το 90210. Το χαμόγελό μου σβήνει σήμερα, αλλά το να χαζεύω όμορφες αναμνήσεις τον φέρνει ξανά στα μάτια μου αλλά και στην καρδιά μου όπου θα είναι πάντα. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του. Αναπαύσου εν ειρήνη Τζόι» έγραψε μεταξύ άλλων ο Ian Zering.

Όπως αναφέρει το deadline.com το 2018 ο Tata διαγνώστηκε με τη νόσο του Αλτσχάιμερ, σύμφωνα με την κόρη του, Kelly, η οποία ξεκίνησε έναν λογαριασμό Go Fund Me για να τον ενισχύσει οικονομικά.

Ο τελευταίος του ρόλος στην τηλεόραση ήταν στο ABC Family’s Mystery Girls. Τότε ήταν που η υγεία του παρουσίασε υποτροπή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος