Αυτοβιογραφία Χάρι: Ο αδερφός μου με έριξε στο πάτωμα – Ισχυρίζεται ότι Ουίλιαμ και Κέιτ του είπαν να ντυθεί ναζί

Array

Στο πολυαναμενόμενο βιβλίο του με τίτλο «Spare», ο πρίγκιπας Χάρι αποκαλύπτει, σύμφωνα με τον Guardian, τη σωματική επίθεση που δέχθηκε, από τον αδελφό του, Ουίλιαμ, με αφορμή κάτι που αφορούσε την Μέγκαν Μαρκλ. Σύμφωνα με τον Χάρι το επεισόδιο έγινε στο σπίτι του στο Nottingham Cottage το 2019, όταν ο αδελφός του χαρακτήρισε την Μέγκαν «δύσκολη», «αγενή» και «σκληρή».

Οταν εκείνος τον κατηγόρησε ότι έχει υιοθετήσει το «αφήγημα του Τύπου» για την Αμερικανίδα σύζυγό του «με άρπαξε από τον γιακά και… με έριξε στο πάτωμα. Προσγειώθηκα στο μπολ του σκύλου, το οποίο έσπασε στην πλάτη μου και τα κομμάτια μου με τραυμάτισαν. Έμεινα εκεί για μια στιγμή, μπερδεμένος, και στη συνέχεια σηκώθηκα και του είπα να φύγει». Ο Ουίλιαμ έφυγε, αλλά επέστρεψε «δείχνοντας μετανιωμένος». Ο Χάρι γράφει ότι δεν το είπε αμέσως στην Μέγκαν – αλλά κάλεσε τον ψυχολόγο του.

Σύμφωνα με τον Guardiαn, ο οποίος απέκτησε ένα αντίγραφο του «Spare», είναι μία από τις πολλές σκηνές που περιγράφει ο Χάρι στο βιβλίο του ενώ στις πρώτες σελίδες μεταφέρει τα λόγια του πατέρα του στη μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα, την ημέρα της γέννησης του: «Υπέροχα! Τώρα μου έδωσες έναν διάδοχο και έναν εφεδρικό – η δουλειά μου τελείωσε».

Ο πρίγκιπας Χάρι ισχυρίζεται ότι ο Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον του είπαν να φορέσει ναζιστική στολή

Σύμφωνα με πηγές της  Page Six, o πρίγκιπας Χάρι ισχυρίστηκε ότι ο αδελφός του και η Κέιτ Μίντλετον τον ενθάρρυναν να φορέσει την περιβόητη ναζιστική στολή του σε ένα πάρτι με φανταχτερά ρούχα, σύμφωνα με ένα απόσπασμα που διέρρευσε από το βιβλίο του.

Κατά το δημοσίευμα ο δούκας του Σάσεξ ισχυρίζεται ότι ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας “ξεκαρδίστηκαν στα γέλια” όταν τον είδαν έτσι ντυμένο για πάρτι του 2005.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα σε ένα τμήμα του βιβλίου, που περιήλθε στην κατοχή της, ο Χάρι γράφει για την επιλογή της στολής, αποκαλύπτοντας ότι ήταν ένα δίλημμα ανάμεσα σε δύο κοστούμια: μια στολή πιλότου ή μια ναζιστική στολή. Κατά το δημοσίευμα ο Χάρι γράφει «Τηλεφώνησα στον Γουίλι και την Κέιτ και τους ρώτησα τι σκέφτονται. “Ναζιστική στολή, είπαν”»  και προσθέτει ότι «όταν πήγα σπίτι και τη δοκίμασα γι’ αυτούς και οι δύο ούρλιαξαν. “Χειρότερα και από τη στολή με το κορμάκι του Γουίλι! Πολύ πιο γελοία!”».

Ο Χάρι ήταν 20 ετών όταν η εφημερίδα The Sun δημοσίευσε σε πρωτοσέλιδο τον ίδιο ντυμένο ναζιστή στρατιώτη με κόκκινο περιβραχιόνιο που έφερε μια μεγάλη σβάστικα.

Πηγές: Guardian, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Page Six, The Sun

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος