Αυστραλία: Κορυφώνεται η αγωνία, συνεχίζονται ξανά οι έρευνες για την τετράχρονη αγνοούμενη

Ανταπόκριση: Αλέκος Μάρκελλος

Επανεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 4χρονης  Κλειώ Σμίθ που αγνοείται από τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά την αναγκαστική διακοπή που επέβαλαν χθες οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Οι έρευνες ενισχύθηκαν από περισσότερες δυνάμεις όπου μετέχουν μεταξύ άλλων έφιππα τμήματα της αστυνομίας, ομάδες εθελοντών και οι ένοπλες δυνάμεις, ενώ από αέρος drone της αστυνομίας σαρώνουν την ευρύτερη περιοχή.

Όπως τόνισε ο επικεφαλής των ερευνών, “πλέον κάθε ώρα είναι κρίσιμη και γί αυτό ενισχύουμε όσο μπορούμε τις δυνάμεις και τις προσπάθειες».

Η μικρή Κλειώ κοιμόταν σε οικογενειακή σκηνή σε κάμπινγκ στην περιοχή Μπλόουχολς στο Κάναρβον της Δυτικής Αυστραλίας, δίπλα στον ωκεανό και η μητέρα της ανέφερε πως την είδε τελευταία φορά στη μία και μισή τα ξημερώματα, όταν η 4χρονη κόρη της την ξύπνησε για να της ζητήσει λίγο νερό.

Στις εξί το πρωί διαπίστωσε πως η μικρή έλειπε όπως και ο υπνόσακος της ενώ ήταν ανοιχτό το φερμουάρ της εισόδου στη σκηνή.

Η ίδια και ο σύντροφός της που κοιμόντουσαν σε διαφορετικό διαμέρισμα της ίδιας, οικογενειακής σκηνής, δεν αντελήφθησαν το παραμικρό.

Οι Αρχές εκφράζουν φόβους πως είναι ισχυρό το ενδεχόμενο της απαγωγής και δεν αποκλείουν σε τέτοια περίπτωση η μικρή Κλειώ να μη βρίσκεται καν στη περιοχή.

Σε μια δημόσια, δραματική έκκληση η μητέρα της τόνισε πως η κόρη της “δεν είναι τύπος ατόμου που θα έκανε μόνη κάτι τέτοιο ούτε θα πήγαινε προς τον ωκεανό καθώς τον φοβάται”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος