Αυστραλία: Κινεζική «εισβολή» στην αγορά οχημάτων της χώρας -Από τον Απρίλιο ξεκινούν οι πωλήσεις του τετρακίνητου T9 ute της JAC Grouρ

Η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία JAC Group ξεκινά τις πωλήσεις του πρώτου οχήματος της 4X4 που είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες της Αυστραλίας.

Πρόκειται για το πετρελαιοκίνητο όχημα T9 ute, με την έναρξη της εμπορικής διάθεσης του να προγραμματίζεται για τον επόμενο μήνα.

Ο όρος Ute χρησιμοποιείται στην Αυστραλία για να περιγράψει ημιφορτηγά οχήματα που έχουν ένα προσθαφαιρούμενο κάλυμμα στην καρότσα τους, πίσω από την καμπίνα των επιβατών.

Η Αυστραλία χαρακτηρίζεται ως ποιοτική αγορά στρατηγικής σημασίας για την εμπορική προώθηση των οχημάτων της JAC Group, ενώ τα οχήματα τύπου ute, έχουν σημαντικό μερίδιο αγοράς στην αγορά οχημάτων της χώρας, σύμφωνα με τον Τσανγκ Πένγκ αναπληρωτή γενικό διευθυντή της JAC Group.

Οι δηλώσεις του Πενγκ έγιναν στην διάρκεια μιας προκαταρκτικής τελετής εμπορικής προώθησης του T9 ute που διοργάνωσε χθες, Τετάρτη, η JAC Group και η τοπική εταιρία αποκλειστικής εμπορικής προώθησης των οχημάτων της LTS Auto στο Σίδνεϊ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Xinhua

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος