Αυστραλία: Κανένα στοιχείο για την εξαφανισμένη 4χρονη Cleo – Κορυφώνεται η αγωνία

Αυστραλία,  Ανταπόκριση: Έμμα Παπαεμμανουήλ

Το δράμα και η αγωνία μεγαλώνουν κάθε μέρα σε όλη την Αυστραλία, με την εξαφάνιση 4χρονου κοριτσιού από ερημική τοποθεσία.

Η έρευνα για την τετράχρονη Cleo Smith, που εξαφανίστηκε πριν 7 μέρες από ένα κάμπινγκ στη δυτική Αυστραλία ολοκληρώθηκε σήμερα, καθώς δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του κοριτσιού.

Η μικρή εξαφανίστηκε από την σκηνή του κάμπινγκ που βρισκόταν με την μητέρα, τον πατριό της και το βρέφος αδελφάκι της στην περιοχή Blowholes, τα ξημερώματα του Σαββάτου 16 Οκτωβρίου.

Η Cleo και η αδελφή της είχαν κοιμηθεί στο μπροστά μέρος της σκηνής και οι ενήλικοι στο πίσω δώματιο. Τους απομόνωνε ένα χώρισμα από τεντόπανο. Η μητέρα της Ellie Smith  είπε ότι τελευταία φορά που είδε την Cleo, ήταν στη 1.30 τη νύχτα όταν το παιδί ξύπνησε και ζήτησε νερό.

Στις 6 το πρωί το 4χρονο κορίτσι είχε εξαφανιστεί. Μαζί και ο υπνοσακός της. Το φερμουάρ στην σκηνή ήταν ανοιχτό. Σε ύψος που η μικρή δεν θα μπορούσε να είχε φτάσει μόνη.

Η μητέρα, που γνωρίζει καλά την περιοχή γιατί έκανε εκεί διακοπές από παιδί, δεν κατάφερε να εντοπίσει την Cleo και κάλεσε την αστυνομία. Έκτοτε από το Σάββατο εκατοντάδες αστυνομικοί, ειδικοί και ερευνητές έψαξαν κάθε σπιθαμή, χωρίς αποτέλεσμα. Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Ακόμα και αυτό της απαγωγής.

“Το γεγονός ότι η αναζήτηση συνεχίστηκε για αυτό το χρονικό διάστημα και δεν μπορέσαμε να την εντοπίσουμε – παρά τη εκτεταμένη και εξονυχιστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε – μας οδηγεί να πιστέψουμε ότι την έβγαλαν από τη σκηνή», είπε ο ντετέκτιβ επιθεωρητής Ροντ Ουάιλντ.

Ο πατέρας της Cleo αν και ήταν εκατοντάδες χιλιόμετρα μακρυά στο Περθ, έχει ήδη δώσει κατάθεση, χωρίς να θεωρείται ύποπτος. Η μητέρα της Cleo και ο σύντροφός της Jake Gliddon έχουν καταθέσει για την εξαφάνιση του κοριτσιού.

Οι αστυνομικοί έχουν ανακρίνει και κάθε καταδικασμένο για παιδεραστία στην περιοχή. Οι αρχές της Δυτικής Αυστραλίας ανακοίνωσαν αμοιβή 1 εκατομμυρίου δολαρίων για όποιον οδηγήσει στην ανεύρεση της Cleo.

Χθες η μητέρα της 4χρονης ανάρτησε μια φωτογραφία της Cleo στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το ερώτημα: «Πριγκίπισσα μου… πού είσαι;»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος