Avengers: Κασκαντέρ της ταινίας σκοτώθηκε σε τροχαίο με τρία από τα παιδιά του

Ο 41χρονος Taraja Ramsess, κασκαντέρ των ταινιών Black Panther και Avengers σκοτώθηκε μαζί με τρία από τα παιδιά του, σε τροχαίο στη Τζόρτζια τη νύχτα του Halloween.

Ο 41χρονος οδηγούσε ένα φορτηγάκι γεμάτο παιδιά, όταν συγκρούστηκε με ρυμουλκούμενο τράκτορα με αποτέλεσμα ο ίδιος, η 13χρονη κορη του και η νεογέννητη κόρη του, να χάσουν ακαριαία τη ζωή τους, ανέφερε η εφημερίδα The Atlanta Journal-Constitution.

Ο γιος του, ο 10χρονος Kisasi και ένα 3χρονο κορίτσι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση μετά τη σύγκρουση. Ο Kisasi υπέκυψε την Κυριακή στα τραύματά του. Οι αρχές δήλωσαν ότι το κορίτσι νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.

«Όλοι όσοι τον γνώριζαν γνωρίζουν πόσο ξεχωριστός ήταν ο Taraja. Είχε πολλές ικανότητες και αγαπούσε τα παιδιά του περισσότερο από όλους», ανέφερε η μητέρα του Akili Ramsess σε ανάρτησή της στο Instagram.

Πηγή: Daily Mail

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος