Ατλάντα: Πανικός στο αεροδρόμιο λόγω εκπυρσοκρότησης όπλου

Πανικός ξέσπασε το Σάββατο στο Διεθνές Αεροδρόμιο Χάρτσφιλντ-Τζάκσον της Ατλάντα που θεωρείται το πιο πολυσύχναστο στον κόσμο. Η τυχαία εκπυρσοκρότηση όπλου επιβάτη, προκάλεσε σκηνές αλλοφροσύνης. Πιστεύοντας ότι πρόκειται για ένοπλη επίθεση, όλοι έτρεξαν προς τις εξόδους, ενώ άλλοι έπεφταν στο πάτωμα για να καλυφθούν.

Το αεροδρόμιο της Ατλάντα ανάρτησε στο Twitter ότι  έγινε τυχαία εκπυρσοκρότηση και υποσχέθηκε να δοθούν λεπτομέρειες για το συμβάν.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ακινητοποίησε προσωρινά όλες τις πτήσεις που αναχωρούσαν, ενώ οι αξιωματούχοι διεξήγαγαν έρευνα.

Το περιστατικό έρχεται λίγες μέρες πριν εκατομμύρια Αμερικανοί  πλημμυρίσουν τα αεροδρόμια της χώρας για να ταξιδέψουν κατά τη διάρκεια της γιορτής των Ευχαριστιών.

Έως και 20 εκατομμύρια Αμερικανοί αναμένεται σε πτήσεις  την επόμενη εβδομάδα ενώ αναταραχή προκαλεί  η εντολή εμβολιασμού για τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων της Πολιτικής Αεροπορίας,  που τίθεται σε ισχύ τη Δευτέρα.

Πηγή: CNN

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος