Να ενισχύσουν την εκστρατεία υπέρ των εμβολιασμών κατά της COVID-19, κάλεσε η πολιτειακή κυβέρνηση της Νέας Νότιας Ουαλίας τους θρησκευτικούς και πολιτιστικούς ηγέτες. Ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος, από την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, κάλεσε τους πιστούς όλων των θρησκειών να εμβολιαστούν.
“Θα ήθελα να δώσω αυτό το ισχυρό μήνυμα στους αδελφούς και τις αδελφές μας στην Νέα Νότια Ουαλία και σε όλη την Αυστραλία. Η μόνη λύση που υπάρχει για να απαλλαγούμε από την πανδημία, το μόνο φως στο τέλος του τούνελ, είναι να εμβολιαστούμε. Ενθαρρύνω όλους τους ανθρώπους, δεν έχει σημασία αν είσαι Έλληνας ή όχι, Χριστιανός ή μη, Μουσουλμάνος ή οτιδήποτε άλλο. Εμβολιάσου. ”
Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Μακάριος έχει ήδη κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου της
Pfizer.
Ο πολιτειακή πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας Gladys Berejiklian ευχαρίστησε, από το κέντρο εμβολιασμών στο Homebush του Σίδνεϋ, τους θρησκευτικούς και πολιτιστικούς ηγέτες για τη εξαιρετική δουλειά που κάνουν ενημερώνοντας τις διαφορετικές κοινότητες, σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας.
“Ευχαριστούμε όλους τους θρησκευτικούς και τους πολιτιστικούς ηγέτες στη ΝΝΟ, που έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID, οι οποίοι μας υποστηρίζουν να μεταφέρουμε τα μηνύματα που χρειάζεται για να διατηρήσουμε την κοινότητά μας ασφαλή. Εάν δεν ήταν αυτοί, δεν θα είμασταν στην καλή θέση που είμαστε. ”
Πηγή: ΕΡΤ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος