Απογείωση τρόμου στην Ταϊλάνδη: Στις φλόγες κινητήρας τουριστικού αεροπλάνου

Ο κινητήρας ενός τουριστικού αεροπλάνου, που μετέφερε 321 επιβάτες από την Ταϊλάνδη, τυλίχθηκε στις φλόγες, καθώς τα ελαστικά του εξερράγησαν

Ο κινητήρας ενός τουριστικού αεροπλάνου, που μετέφερε 321 επιβάτες από την Ταϊλάνδη, τυλίχθηκε στις φλόγες, καθώς τα ελαστικά του εξερράγησαν κατά την απογείωση, με αποτέλεσμα ο πιλότος να ματαιώσει απότομα την αναχώρηση.

Συνολικά 309 επιβάτες και 12 μέλη του πληρώματος ενός ρωσικού τουριστικού αεροπλάνου στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης, αποβιβάστηκαν και αναγκάστηκαν να περιμένουν ένα νέο αεροσκάφος.

Δραματικές εικόνες κατέγραψαν οι επιβάτες με τα κινητά του, απαθανατίζοντας το Boeing 767-306ER να τυλίγεται στις φλόγες, ενώ υπήρξαν αναφορές για ένα «δυνατό κρότο» κατά την αναγκαστική προσγείωση.

Μια υποψία είναι ότι οι ρωσικές αεροπορικές εταιρείες επιτρέπουν τη λειτουργία γηρασμένων αεροσκαφών χωρίς την κατάλληλη συντήρηση μετά τις σκληρές κυρώσεις της Δύσης για τον πόλεμο του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία.

Αυτό το αεροπλάνο, που πετά επί 26 χρόνια, και εκμεταλλεύεται η εταιρεία τσάρτερ Azur Air εκτελούσε το δρομολόγιο από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ προς τη Μόσχα.

Πηγή: Daily Mail

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος