Με την “τσαρλατάνικη”  Ουάσιγκτον Πόστ  τα έβαλε ο Ντ. Τραμπ

«Στο πυρ το εξώτερον» εξοβέλισε ο ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο Ντόναλντ Τραμπ τους δημοσιογράφους  της εφημερίδας The Washington Post.

Ανακοίνωσε ότι η εκστρατεία του δεν θα χορηγεί στο εξής διαπιστεύσεις  στους  συντάκτες της εφημερίδας, ως ένα ακόμη αντίποινο  εναντίον αμερικανικών μέσων ενημέρωσης.

«Λόγω της απίστευτα ανακριβούς κάλυψης της εκστρατείας Τραμπ, η οποία έχει σπάσει ρεκόρ, ανακαλούμε άμεσα στις διαπιστεύσεις της ανέντιμης και τσαρλατάνικης εφημερίδας Ουάσινγκτον Ποστ», έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook. Η απόφαση σημαίνει ότι οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας αυτής δεν θα μπορούν να πηγαίνουν σε προεκλογικές συγκεντρώσεις του υποψηφίου, να ταξιδεύουν μαζί του ή να είναι παρόντες σε συνεντεύξεις Τύπου και άλλες εκδηλώσεις για τις οποίες απαιτείται διαπίστευση.

Η εκστρατεία του Τραμπ, σε ανακοίνωσή της, υποστήριξε ότι οι δημοσιογράφοι της Ποστ «δεν έχουν καμιά δημοσιογραφική ακεραιότητα και γράφουν ψεύδη σχετικά με τον κ. Τραμπ. Ο κ. Τραμπ δεν νοιάζεται αν ένα ρεπορτάζ είναι αρνητικό για το πρόσωπό του, αλλά πρέπει να είναι τίμιο».

Ακόμη, η εκστρατεία του Τραμπ επανέλαβε τις επικρίσεις που έχει κάνει ο υποψήφιος εναντίον του ιδιοκτήτη της Ουάσινγκτον Ποστ Τζεφ Μπέζος, ο οποίος είναι επίσης ιδιοκτήτης του διαδικτυακού πολυκαταστήματος Amazon.com.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ