Συνεχίζει την επίθεση κατά Ομπάμα ο Τραμπ (video)

Τη διενέργεια έρευνας για να διαπιστωθεί αν ο Μπαράκ Ομπάμα είχε ζητήσει να παγιδευτούν τηλέφωνα του Τραμπ ζητά ο Λευκός Οίκος από το Κογκρέσο. Με νέο τουίτ ξαναχτυπά ο πρόεδρος των ΗΠΑ, στοχοποιώντας τον Μπαράκ Ομπάμα για επαφές με τους Ρώσους.

Αποδείξεις ζητούν Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές

Με ένα νέο τουίτ επιτίθεται ο Ντόναλντ Τραμπ στον Μπάρακ Ομπάμα, ανταποδίδοντας τις κατηγορίες για μυστικές επαφές του επιτελείου του με τη Μόσχα: «Ποιος είπε κρυφά στον Ρώσο πρόεδρο: “Πες στον Βλαντιμίρ ότι μετά τις εκλογές θα έχω περισσότερη ευελιξία;”»

Αποδείξεις για τις σοβαρότατες κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Αμερικανός πρόεδρος με σειρά από τουίτ κατά του προκατόχου του, ζητούν ακόμη και Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές.

«O πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ισχυρίζεται ότι ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών διέταξε να γίνουν τηλεφωνικές υποκλοπές κατά την προεκλογική εκστρατεία πέρυσι. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι, αλλά εάν είναι αλήθεια, θα ήταν το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο από το Γουοτεργκέιτ», είπε ο Λ. Γκράχαμ, Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής.

Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα, ακόμη και ο Λευκός Οίκος ενημερώθηκε από το τουίτερ για τις «υποκλοπές του Ομπάμα», ενώ σύμφωνα με το CNN, πηγή του Ντόναλντ Τραμπ ήταν ένας ακροδεξιός ραδιοφωνικός παραγωγός και ο ακροδεξιός ιστότοπος Μπρέιτμπαρτ.

Την οργή του Τραμπ προκάλεσε η επισκίαση της παρθενικής ομιλίας του στο Κογκρέσο από την αυτοεξαίρεση του Αμερικανού υπουργού Δικαιοσύνης Τζεφ Σέσιονς από οποιαδήποτε έρευνα του FBI για την εμπλοκή της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές.

Πηγή: ΕΡΤ1

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ