Σε διαθεσιμότητα ο παρουσιαστής του NBC λόγω του σεξιστικού βίντεο με τον Τράμπ

Το τηλεοπτικό δίκτυο NBC έθεσε σε επ΄αόριστον διαθεσιμότητα τον παρουσιαστή της εκπομπής «Today» Μπίλι Μπους, μετά τη συμμετοχή του στο βίντεο του 2005 με την χυδαία συνομιλία για τις γυναίκες που είχε με τον ρεπουμπλικανό προεδρικό υποψήφιο Ντόναλντ Τραμπ.

«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τη γλώσσα και τη συμπεριφορά του Μπίλι στο βίντεο», αναφέρεται σε σημείωμα του παραγωγού της εκπομπής «Today» στο οποίο διευκρινίζεται ότι ο παρουσιαστής τίθεται σε διαθεσιμότητα μέχρι την περαιτέρω εξέταση του θέματος.

Στο βίντεο όπου ο Τραμπ επαίρεται για φιλιά, χουφτώματα και επιθετική συμπεριφορά στην προσπάθειά του να κάνει σεξ με γυναίκες, ο Μπίλι Μπους συμμετέχει διασκεδασμένος, χαχανίζει και στη συνέχεια ενθαρρύνει μία ηθοποιό να αγκαλιάσει τον Τραμπ, που έχει δηλώσει πριν από λίγες στιγμές ότι «όταν είναι όμορφες δεν μπορώ να αντισταθώ, τις φιλάω αυτόματα και μετά…». Στη συνέχεια και ο ίδιος ζητά μία «αγκαλίτσα για τον Μπούσι…»

Μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο, ο Μπίλι Μπους δέχθηκε εκατοντάδες επιθέσεις στη σελίδα του στο Facebook. «Είσαι εμετικός», έγραψε μία γυναίκα σε ένα σχόλιο που συγκέντρωσε 5.000 like.
Ομως οι γυναίκες είναι κρίσιμο κοινό για την εκπομπή «Today» και για το NBC δεν είναι μικρή υπόθεση να εξοργισθούν με τον παρουσιαστή της.

Ο Μπίλι Μπους, ανηψιός του πρώην προέδρου Τζόρτζ Χ.Γ. Μπους, είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών και ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος