Πωλείται ένα διαμέρισμα στο οποίο ζούσε ο Μπάουι

Προς πώληση έναντι 6,5 εκατ. δολαρίων διατίθεται ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν που κάποτε ήταν το σπίτι του Ντέιβιντ Μπόουι.

Ο γεννημένος στη Μεγάλη Βρετανία καλλιτέχνης έμμεινε σε αυτό το διαμέρισμα για περισσότερα από δέκα χρόνια, μαζί με τη σύζυγό του, Ιμάν.

Ο Μπάουι αγόρασε το διαμέρισμα των τριών υπνοδωματίων το 1991 χρησιμοποιώντας το πραγματικό του όνομα, Ντέιβιντ Ρ. Τζόουνς. Τελικά το πούλησε το 2002. Εκτός από το σπίτι, πούλησε και ένα πιάνο Yamaha.

Σύμφωνα με τον κατάλογο, στον οποίο καταγράφονται οι λεπτομέρειες του σπιτιού, μέσα σε αυτό, κάποια πράγματα έχουν παραμείνει άθικτα, όπως ένα δωμάτιο που χρησιμοποιούσε η Ιμάν για να ντύνεται, καθώς και κάποια μυστικά ράφια στο καθιστικό.

Εκτός από τα τρία υπνοδωμάτια και την κουζίνα το διαμέρισμα διαθέτει δυο μπάνια και ένα wc, ενώ το καθιστικό έχει θέα προς το Σέντραλ Παρκ.

Ο σημερινός ιδιοκτήτης αγόρασε το σπίτι έναντι 4,5 εκατ. δολαρίων το 2010. Το κτίριο χτίστηκε το 1929 και λειτούργησε ως ξενοδοχείο. Το 1974 το οικοδόμημα άλλαξε χρήση και δημιουργήθηκαν 180 κατοικίες από τον 4ο έως τον 40ο όροφο. Οι ένοικοι του κτιρίου έχουν παροχές πεντάστερου ξενοδοχείου πληρώνοντας εφάπαξ το αντίτιμο ή με τα μηνιαία κοινόχρηστα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος