Ο απόηχος του debate Κλίντον-Τραμπ στην αμερικανική κοινή γνώμη (video)

Στον απόηχο της πρώτης τηλεμαχίας Κλίντον-Τραμπ, η κοινή γνώμη δείχνει να αναζητά σαφείς απαντήσεις και από τους δύο υποψηφίους, χωρίς ωστόσο να τις λαμβάνει.

Λίγες ημέρες πριν τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, οι υποψήφιοι φαίνεται ότι είναι έτοιμοι για όλα.

Όπως ανέφερε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ η δημοσιογράφος Ειρήνη Βανταράκη, αυτό που επικρατεί είναι μούδιασμα, καθώς υπάρχει ένας καθημερινός βομβαρδισμός από σκάνδαλα και ομιχλώδη σημεία από το παρελθόν και των δύο υποψηφίων.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της USA TODAY, αλλά και του Newsweek το οποίο κάνει λόγο για επιχειρηματικές συναλλαγές του Ντόναλντ Τραμπ – ύψους 68.000 δολαρίων – με την Κούβα κατά την περίοδο που ίσχυε το εμπάργκο, παραβιάζοντας τον νόμο.

Όπως σχολίασε ο διεθνολόγος Βασίλης Κοψαχείλης «Μέσα στον Μέσα στον Οκτώβριο θα δούμε πολλά σκάνδαλα. Κρίσιμος παράγοντας είναι πόσοι θα πάνε να ψηφίσουν. Στις ΗΠΑ και οι δύο δεν απαντάνε σε αυτά που καίνε τον μέσο Αμερικανό».

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ