Καταδίωξη ληστών στο Μαϊάμι καταλήγει στον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων (video)

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία δράσης διαδραματίστηκαν στο νότιο Μαϊάμι  όταν η αστυνομία καταδίωξε φορτηγό εταιρείας μεταφορών που είχαν καταλάβει δύο ληστές εν μέσω κυκλοφοριακής αιχμής.

Το κυνηγητό αυτό κατέληξε σε ανταλλαγή πυρών, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τέσσερις άνθρωποι, ανάμεσά τους οι δύο ύποπτοι.

Οι  δύο δράστες  αφού λήστεψαν  κοσμηματοπωλείο στο Κόραλ Γκέιμπλς, έφευγαν από τον χώρο, έκλεψαν ένα φορτηγό της UPS και απήγαγαν τον οδηγό του.

Ακολούθησε καταδίωξη για δεκάδες χιλιόμετρα, με πολλά αυτοκίνητα της αστυνομίας να ρίχνονται στο κυνήγι του  φορτηγού που ελισσόταν ανάμεσα σε πλήθος άλλων αυτοκινήτων.

Ανταλλάχθηκαν πυρά ανάμεσα στις δυνάμεις επιβολής της τάξης και τους υπόπτους περίπου  μετά από μία ώρα κυνηγητού  κοντά στο Μίραμαρ, περίπου 40 χιλιόμετρα από το κοσμηματοπωλείο.

Οι «δύο ένοπλοι ύποπτοι» σκοτώθηκαν, όπως και δύο «αθώοι» πολίτες, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας και εξήγησε πως επρόκειτο για τον οδηγό που απήχθη και έναν διερχόμενο .

Μεγάλο μέρος της θεαματικής καταδίωξης αναμεταδόθηκε απευθείας από τηλεοπτικούς σταθμούς, χάρη σε πλάνα που τράβαγαν εικονολήπτες από ελικόπτερα. Τα πλάνα εικονίζουν μεταξύ άλλων το καφετί φορτηγό να κινείται έχοντας αναπτύξει ταχύτητα στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, με τις πίσω πόρτες του ανοιχτές, με περιπολικά της αστυνομίας να το καταδιώκουν.

ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters ,Afp

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος