ΗΠΑ: Νεκρή 13χρονη μέσα στο σπίτι της από αδέσποτη σφαίρα (video)

Συγκλονίζει η ιστορία μίας 13χρονης από το Μιλγουόκι που έχασε τη ζωή της μέσα στο ίδιο της το σπίτι από αδέσποτη σφαίρα. Πριν από δύο χρόνια, το άτυχο κορίτσι είχε βραβευτεί για την έκθεσή της, στην οποία περιέγραφε τις καθημερινές σκηνές εγκληματικότητας στην πόλη της με θύματα παιδιά.

Η 13χρονη Σάντρα Παρκς έβλεπε αμέριμνη τηλεόραση στο δωμάτιο της, όταν μία αδέσποτη σφαίρα από τον δρόμο καρφώθηκε στο αριστερό της πλευρό.

Η μητέρα της ξύπνησε από τους πυροβολισμούς και την είδε να κείτεται αιμόφυρτη στο σαλόνι του σπιτιού τους. Ειδοποίησε την άμεση δράση, αλλά, όταν οι διασώστες έφτασαν, ήταν ήδη αργά. Είχε πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία.

Η τοπική κοινωνία πενθεί για ένα ακόμα αθώο θύμα. Τουλάχιστον άλλα τρία παιδιά έχουν σκοτωθεί από όπλα στο Μιλγουόκι τα τελευταία χρόνια, ανάμεσά τους και μία πεντάχρονη που δέχθηκε σφαίρα ενώ καθόταν στην αγκαλιά του παππού της. Σε έκθεσή της που βραβεύτηκε πριν από δύο χρόνια, η Σάντρα περιέγραφε το χάος που έχει προκληθεί στην πόλη της.

Ο ένοπλος δράστης, ένας 26χρονος που είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για ληστεία, συνελήφθη μαζί με τον συνεργό του. Νωρίτερα είχε απειλήσει με καλάσνικοφ την πρώην κοπέλα του που βρισκόταν στην ίδια περιοχή, και στη συνέχεια άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως περπατώντας στο δρόμο, στέλνοντας τέσσερις σφαίρες στο υπνοδωμάτιο του άτυχου κοριτσιού.

Επιμέλεια: Ανδριάννα Μαγγανιά
Πηγή: ΕΡΤ1

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ