ΗΠΑ: Εγκλωβισμένοι σε κάψουλα τρόμου και καραμπόλα λόγω αγελάδων (video)

Ως και για επτά ώρες, τουλάχιστον είκοσι άνθρωποι, ανάμεσα τους πολλά παιδιά είχαν παγιδευτεί σε ύψος 45 μέτρων από το έδαφος, στο περιστρεφόμενο παρατηρητήριο που βρίσκεται σε θεματικό πάρκο Knotts Berry Farm κοντά στο Λος Αντζελες, στην Καλιφόρνια.

https://youtu.be/vK3lTFXEZ5c?t=1

Επί δύο ώρες προσπαθούσαν να επισκευάσουν τον μηχανισμό κατάβασης, που έπαψε να λειτουργεί και όταν τα παιδιά άρχισαν να πανικοβάλλονται και να φωνάζουν ότι “πεινάνε”, οι υπεύθυνοι του πάρκου, κάλεσαν την πυροσβεστική.

Διασώστες δεμένοι με σκοινιά κατέβασαν έναν έναν τους εγκλωβισμένους από την περιστρεφόμενη κάψουλα και όπως ανακοινώθηκε, όλοι οι επισκέπτες απομακρύνθηκαν με ασφάλεια και ουδείς τραυματίστηκε.

“Ακούγεται τρομακτικό, αλλά έχουμε σχοινιά αντοχής τεσσάρων τόνων και όλα πήγαν καλά”, δήλωσε ο επικεφαλής των πυροσβεστών Larry Kurtz, ενώ το θεματικό πάρκο, περιορίστηκε να ανακοινώσει ότι η καμπίνα “Sky” δεν θα λειτουργήσει έως ότου διευκρινιστούν τα αίτια της βλάβης.

Στην αμερικανική πολιτεία της Νεμπράσκας, τρία οχήματα συγκρούστηκαν και τουλάχιστον δύο άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο καθώς εκτός από την πυκνή ομίχλη, ο αυτοκινητρόδρομος στην Ομάχα, κατέστη επικίνδυνος λόγω αγελάδων.

Είχε προηγηθεί ατύχημα με το φορτηγό που μετέφερε τα ζώα, με αποτέλεσμα οι αγελάδες να βρίσκονται εκτός ελέγχου μέσα στη νύχτα.
Oι αγρότες της περιοχής έσπευσαν να τις μαζέψουν, συναντώντας όμως σθεναρή αντίσταση.

ΠΗΓΗ:BBC

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ