Γυναίκα βρέθηκε αλυσοδεμένη σε κιβώτιο στη Ν.Καρολίνα

Αλυσοδεμένη βρέθηκε μέσα σε εμπορευματοκιβώτιο 30χρονη γυναίκα, η εξαφάνιση της οποίας είχε δηλωθεί τον περασμένο Αύγουστο, στη Νότια Καρολίνα, όπου η αστυνομία συνέλαβε και ύποπτο ανακοινώνοντας ότι ενδεχομένως να έχει στα χέρια της έναν κατά συρροή δολοφόνο (serial killer).

Οι θόρυβοι που έκανε η 30χρονη Καλά Μπράουν, παγιδευμένη στο κιβώτιο διαστάσεων 4,5 επί 8,5 μέτρα, της έσωσαν τη ζωή καθώς στο σημείο βρίσκονταν αστυνομικοί ερευνώντας ένα μεγάλο ακίνητο στο Spartanburg County.

Η γυναίκα ήταν αλυσοδεμένη επί δύο μήνες στο “κουτί αποθήκευσης”, ωστόσο έδωσε άμεσα ανατριχιαστική κατάθεση, αναφέροντας ότι γύρω της “πρέπει να υπάρχουν θαμμένα τουλάχιστον τέσσερα πτώματα”.

Το θρίλερ, όπως το χαρακτηρίζουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, συνεχίστηκε με τη σύλληψη 45χρονου, του Todd Kohlhepp, για τον οποίο ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για serial killer. Γυναίκα βρέθηκε αλυσοδεμένη  σε κιβώτιο στη Ν.Καρολίνα

Ο σερίφης δήλωσε ότι ο Kohlhepp κατηγορείται προς το παρόν για την απαγωγή της 30χρονης.

“Προσευχόμαστε για την τύχη του 32χρονου συντρόφου της, ο οποίος επίσης έχει εξαφανιστεί από τον Αύγουστο”, πρόσθεσε ο σερίφης της περιοχής.

Αστυνομικές πηγές αποκάλυψαν ότι ο ύποπτος για κατά συρροή εγκλήματα και ο σύντροφος της 30χρονης “γνωρίζονταν μεταξύ τους”.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Todd Kohlhepp, το 1986, είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση για απαγωγή και εγκλήματα κατά παιδιών.

Είναι κτηματομεσίτης, που έχει και άδεια πιλότου.

ΠΗΓΗ:Guardian,New York Times

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ