Για 150 εκ. δολάρια μηνύει η Μελάνια την Daily Mail

H Μελάνια Τράμπ  μηνύει την βρετανική εφημερίδα Daily Mail για 150 εκ. δολάρια γιατί  αυτή και ένας Αμερικάνος μπλόγκερ υπονόησαν σε άρθρα τους ότι το 1990  εργάστηκε ως «συνοδός»  εύπορων  επιχειρηματιών  στην Νέα Υόρκη, οπότε και γνώρισε τον σημερινό  σύζυγό της, εκατομμυριούχο και υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλτ Τράμπ.

Ο δικηγόρος της Charles Harder  υποστηρίζει ότι πρόκειται για εξωφρενικά ψεύδη και ζητά αποζημίωση ύψους 150  εκατομμυρίων δολαρίων από την Mail Media και τον μπλόγκερ για τα «δυσφημιστικά» και «κατάφωρα προσβλητικά» δημοσιεύματά τους για τη Μελάνια.

Η Daily Mail ανακάλεσε το  δημοσίευμα στον ιστοτοπό της γράφοντας  «Εάν οτιδήποτε στο επίμαχο άρθρο  ερμηνεύθηκε ότι πρόβαλε τον ισχυρισμό ή υπονοούσε πως η κυρία Τραμπ εργαζόταν ως “συνοδός” ή στη “βιομηχανία του σεξ”… (το άρθρο) ανακαλείται, κι η Daily Mail λυπάται για οποιαδήποτε τέτοια παρερμηνεία».

Για την ιστορία, υπενθυμίζεται ότι το δημοσίευμα, στην ηλεκτρονική έκδοση της Ντέιλι Μέιλ τον περασμένο μήνα, αναφερόταν με βάση τις πληροφορίες ενός σλοβένικου περιοδικού που ισχυρίζονταν  ότι το πρακτορείο μοντέλων στη Νέα Υόρκη έφερνε σε επαφή πλούσιους πελάτες με γυναίκες που τους προσέφεραν υπηρεσίες σεξουαλικής φύσης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ ,BBC

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος