Γαλοπούλες για την Ημέρα των Ευχαριστιών μοίρασε ο Μάθιου ΜακΚόναχι

Ο Αμερικάνος ηθοποιός Μάθιου ΜακΚόναχι (γνωστός, μεταξύ άλλων, από τους ρόλους του στις ταινίες “How to Lose a Guy in 10 Days” και “The Wedding Planner”) γιόρτασε εφέτος τα 48α γενέθλια του μα, ανεξάρτητα από τα δώρα που πιθανόν να έλαβε ο ίδιος, φρόντισε να μοιράσει 4.500 κατεψυγμένες γαλοπούλες σε οικογένειες, ενόψει της ημέρας των ευχαριστιών.

Ο ΜακΚόναχι (γεννημένος στις 4 Νοεμβρίου του 1969 στο Τέξας) επισκέφθηκε το Κεντάκι και σε συνεργασία με 250 εθελοντές από το αποστακτήριο, στο οποίο παρασκευάζεται γνωστή μάρκα ουίσκι μπέρμπον μοίρασε το ιδιαίτερο δώρο του.

Όπως αναφέρει το People.com η προσφορά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος “Wild Turkey Gives Back”, μια πρωτοβουλία που αποσκοπεί στη διάδοση της Γιορτής των Ευχαριστιών. Οι γαλοπούλες δόθηκαν σε κάθε οικογένεια εντός των ορίων της πόλης Λόρενσμπεργκ.

“Σας ευχαριστούμε που ήσασταν εδώ και θυσιάσατε το Σάββατο” δήλωσε ο ηθοποιός σε ομιλία του προς τους εθελοντές, την οποία ανήρτησε και στο Facebook.

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι είναι και διευθυντής δημιουργικού για την Wild Turkey και διαχειρίζεται τη δική του φιλανθρωπική οργάνωση, το “Just Keep Living Foundation“.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ People.com

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ