Φρούριο το Χόλυγουντ λόγω “επικείμενης απειλής”

Για “συγκεκριμένη” απειλή κατά του δικτύου των σιδηροδρόμων (Red Line commuter rail system) στο Λος Αντζελες, προειδοποιούν ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι ασφάλειας στις ΗΠΑ, εντείνοντας τα μέτρα ασφάλειας.

Ένας άντρας που επικοινώνησε στα αγγλικά μέσω τηλεφώνου με τις υπηρεσίες ασφάλειας “ξένης χώρας”, ενημέρωσε τις αρχές για επικείμενη επίθεση στα σταθμό τρένου κατά μήκος του δρόμου όπου βρίσκεται το θεματικό πάρκο των εγκαταστάσεων παραγωγής ταινιών (Universal Studios), στο Χόλυγουντ.

https://twitter.com/SkyNews/status/805991903237992448

“Πρόκειται για επικείμενη απειλή,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αστυνομίας του Λος Άντζελες, Τσάρλι Μπεκ, στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

Σύμφωνα με αξιωματούχους των υπηρεσιών ασφάλειας, για την απειλή, ενημερώθηκε το FBI, από τις υπηρεσίες ασφάλειας άλλης χώρας, χωρίς ωστόσο να δοθούν διευκρινήσεις.

ΠΗΓΗ:ΑΜΠΕ,SkyNews

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ