“Απολύθηκε” από τον Τραμπ σε τηλεπαιχνίδι – Προσλαμβάνεται στον Λευκό Οίκο

Μια από τις γνωστότερες υποστηρίκτριες του Ντόναλντ Τραμπ στην αφροαμερικανική κοινότητα των ΗΠΑ και πρώην υποψήφια στα καλλιστεία, ετοιμάζεται να προσληφθεί  στον Λευκό Οίκο, από το νέο Πρόεδρο, τον οποίο γνώρισε σε τηλεοπτικό σόου, “ομαδικών απολύσεων”.

Η Ομαρόσα Μάνιγκολντ, κατάφερε να φτάσει στην ένατη εβδομάδα εβδομάδα του τηλεοπτικού παιχνιδιού The Apprentice (Μαθητευόμενη), προτού την «απολύσει» ο Τραμπ, ο οποίος ως εργοδότης- επιχειρηματίας, “έδιωχνε” κατά συρροή από το στούντιο του ΝΒC διαγωνιζόμενες που προσπαθούσαν να κερδίσουν μια θέση διευθυντή σε κάποια από τις εταιρείες του.

Λέκτορας στο πανεπιστήμιο Howard για branding και μάρκετινγκ, η 42χρονη Μάνιγκολντ, ετοιμάζεται ουσιαστικά να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο, καθώς έχει θητεύσει και στην κυβέρνηση Κλίντον και συγκεκριμένα στο γραφείο του τότε αντιπροέδρου Αλ Γκορ.

Η ίδια έχει υποστηρίξει τον Τραμπ ως διευθύντρια επικοινωνιών για τους αφροαμερικανούς, κα΄τά την προεκλογική εκστρατεία.

Το επιτελείο του Τραμπ δεν έχει προσδιορίσει το ρόλο της Μάνιγκολντ στη νέα κυβέρνηση, που αναλαμβάνει επισήμως στις 20 Ιανουαρίου.

Σε δηλώσεις της στο κανάλι Fox τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς, η Μάνιγκολντ είχε πει πως ο τίτλος της θα είναι «τεράστιος», ενώ αποκάλυψε ότι οι αφροαμερικανοί φίλοι της έπαψαν να της μιλούν λόγω της προτίμησης της στον Ντόναλντ Τραμπ.

ΠΗΓΗ:ΑΜΠΕ,ABC

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ