Αντί 4 εκατ. δολαρίων πουλά ο Ρ. Τίλερσον  το εξοχικό του  

Έναντι του διόλου ευκαταφρόνητου ποσού των 4 εκατομμυρίων δολαρίων βγάζει στο σφυρί  ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών και η σύζυγός του Ρέντα το εξοχικό τους σπίτι στο Χορσού του Τέξας

Πρόκειται για μια εξοχική κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων σε μία μεγάλη έκταση γης που βρίσκεται στην περιοχή Άπλχεντ Άιλαντ με θέα σε λίμνη.

Χτίστηκε το 1999 και έχει τεράστια παράθυρα σε όλα τα δωμάτια για ανεμπόδιστη θέα στη λίμνη. Δίπλα στην κουζίνα υπάρχει κελάρι με σπάνια και πανάκριβα κρασιά.

Ο Τίλερσον που είναι πρώην διευθύνων σύμβουλος του πετρελαϊκού κολοσσού Exxon Mobil, αγόρασε το σπίτι το 2004 για ποσό το οποίο δεν έχει αποκαλυφθεί. Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του μετακόμισε στην Ουάσινγκτον όπου αγόρασε νέο σπίτι έναντι 5.6 εκατ. δολαρίων. Το νέο του σπίτι βρίσκεται στην πανάκριβη συνοικία Καλοράμα. Γείτονες του επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας είναι η Ιβάνκα Τραμπ, κόρη του Αμερικανού προέδρου αλλά και ο Μπαράκ Ομπάμα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ