Αναβλήθηκαν εμβολιασμοί λόγω χιονοθύελλας στη Ν. Υόρκη

Περίπου 80 εκατομμύρια άνθρωποι δέχονται προειδοποιήσεις να περιορίσουν τις μη απαραίτητες μετακινήσεις, αφήνοντας τους δρόμους ανοικτούς για τη διέλευση ασθενοφόρων, περιπολικών και πυροσβεστικών οχημάτων, καθώς οι μετεωρολόγοι μιλούν για σφοδρότατη χιονοθύελλα που από τα δυτικά των Ηνωμένων Πολιτειών, πέρασε τις μεσοδυτικές πολιτείες και πλέον κινείται βορειοανατολικά.

Στη Νέα Υόρκη, αναβάλλονται τα σημερινά ραντεβού για εμβολιασμό κατά της covid-19. Ο δήμαρχος της πόλης των 8 εκατομμυρίων, κήρυξε ήδη κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (NWS) προειδοποιεί ότι η χιονοθύελλα, θα επηρεάσει τις ανατολικές ΗΠΑ από τη Βιρτζίνια ως το Μέιν.

Η σφοδρότητα της θύελλας αποτυπώνεται στις εικόνες από τα ορεινά της Καλιφόρνιας, όπου το ύψος του χιονιού φτάνει σε κάποια σημεία το 1,8 μέτρο, ενώ στο Σικάγο που βρίσκεται μεσοδυτικά οι κάτοικοι μιλούν για συνθήκες κατάψυξης.

Οι χιονοπτώσεις ξεκίνησαν από χθες Κυριακή αργά το βράδυ και το ύψος το χιονιού αναμένεται “να ξεπεράσει τα 50 εκατοστά σε περιοχές της ανατολικής Πενσιλβάνια, του βόρειου Νιου Τζέρσι και της νότιας Νέας Αγγλίας”, σύμφωνα με την NWS.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε και η Φιλαδέλφεια.

Στην Ουάσινγκτον το ύψος του χιονιού στην περιοχή της ομοσπονδιακής πρωτεύουσας και της Βαλτιμόρης έφτασε τα 20 εκατοστά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος