Αλλοφροσύνη στα παράνομα πάρτι Βαρκελώνης και Βρετάνης- Ξεφάντωσαν και οι νεότεροι Τραμπ

Χωρίς επίκεντρο τον Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος εγκατέλειψε “ανεξήγητα” την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς την Φλόριντα για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον, οι γιοί του, ο Ντόναλντ Τραμπ ο νεότερος και ο Έρικ πρωταγωνίστησαν στο ετήσιο πάρτι της Παραμονής που έγινε κανονικά στο Μαρ Α Λάγκο, παρά τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας.

Πουλήθηκαν πάνω από 500 εισιτήρια που σύμφωνα με αμερικανικά δίκτυα, πουλήθηκαν ως και 1000 δολάρια έκαστο. Κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν υποχρεώθηκε να φοράει μάσκα, ούτε να τηρήσει τις αποστάσεις με τραπέζια για δέκα άτομα και πολύ χορό σε αίθουσα χωρητικότητας 700 ατόμων.

https://twitter.com/MarkThomasatyou/status/1345091103352086528?s=20

Τριάντα χιλιόμετρα από τη Βαρκελώνη σε μία εγκαταλελειμμένη αποθήκη πάνω από 200 άτομα νέοι, κυρίως από το εξωτερικό, από τη Γαλλία, την Ολλανδία και την Ιταλία, ξεφάντωσαν σε παράνομο ρέιβ πάρτι.

Με την άφιξη της αστυνομίας στο σημείο προκλήθηκε ένταση. Μία γυμνόστηθη γυναίκα προσπάθησε μάλιστα να σταθεί μπροστά στους αστυνομικούς, ενώ οι αστυνομικοί καλούσαν να διαλυθεί η συγκέντρωση, υπό τον φόβο γενικευμένων επεισοδίων.

Μετά από 40 ώρες η αστυνομία συνέλαβε τελικά τους διοργανωτές και κράτησε τα στοιχεία όλων όσοι βρίσκονταν στην αποθήκη, με το πρόστιμο για τον καθένα να ξεκινά από 3.000 ευρώ.

Γαλλία: Κορονοπάρτι 2500 ατόμων στη Βρετάνη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Πάνω από 2.500 άτομα έδωσαν το «παρών» σε αντίστοιχο πάρτι στη Γαλλία, που κράτησε σχεδόν 36 ώρες σε αποθήκη κοντά στην πόλη Ρεν, στη Βρετάνη. Και αυτό διαλύθηκε το πρωί και επιβλήθηκαν πρόστιμα σε πάνω από 1.200 άτομα.

Οι αρχές γνώριζαν από το βράδυ της Πέμπτης την τοποθεσία, επιχείρησαν να επέμβουν, όμως έγιναν συγκρούσεις με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις αστυνομικοί. Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους έφυγαν αλλά ξαναγύρισαν και το πάρτι συνεχίστηκε.

Πέντε άτομα που εκτιμάται πως το διοργάνωσαν συνελήφθησαν ενώ κατασχέθηκε και εξοπλισμός.

ΕΡΤ1-Ρεπορτάζ: Ζέτα Κονταξή

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος