Αλβανία – Φιόρης Μπέλης στην ΕΡΤ: Θέλουν να κατεδαφίσουν το σπίτι μου επειδή ήμουν στην καταμέτρηση των ψήφων Μπελέρη

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στη Χειμάρρα καθώς όπως κατήγγειλε ο συνεργάτης του Φρέντι Μπελέρη, Φιόρης Μπέλης, μέλος της επιτροπής καταμέτρησης στις δημοτικές εκλογές της Κυριακής, έκανε την εμφάνισή του συνεργείο της αλβανικής πολεοδομικής αστυνομίας, που απείλησε να κατεδαφίσει ως αυθαίρετο, κτίριο ιδιοκτησίας του με ελεγχόμενη έκρηξη.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ ο μόνος λόγος που γίνεται αυτό είναι επειδή ήταν στην καταμέτρηση των ψήφων του κ. Μπελέρη. «Δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος, κανένας άλλος. Δύο μέρες μετά την καταμέτρηση έρχεται το κράτος κάτω απο το σπίτι με στρατό, με περιπολίες και αστυνομίες… Δεν μου έχουν δώσει κανένα χαρτί ούτε κάποια εξήγηση» λέει και συνεχίζει: «Μας βγάζουν έξω από το σπίτι και τον χώρο μας και βάζουν μέσα το κομπρεσέρ του στρατού».

Ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Αλβανία Παναγιώτης Μπάρκας, αναφέρει ότι το συγκεκριμένα κτίριο είχε κριθεί πριν από δύο χρόνια ξανά κατεδαφιστέο αλλά η οκογεένεια κατάφερε να το σώσει. Ακόμα αναφέρει ότι ο ΓΓ του ελληνικού ΥΠΕΞ είναι στα Τίρανα από το βράδυ της Τετάρτης (17/5) για να ενημερωθεί μετά την φυλάκιση Μπελέρη και Κοκαβέση.

Πηγή: ΕΡΤ | Συνδέσεις

Ανταπόκριση: Παναγιώτης Μπάρκας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος