CEO Airbnb: «Οι μεγαλύτερες αλλαγές στα ταξίδια μετά την εφεύρεση του αεροπλάνου, λόγω πανδημίας»

Στις μεγαλύτερες, όπως είπε, αλλαγές στα ταξίδια μετά την εφεύρεση του αεροπλάνου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αναφέρθηκε ο CEO και συνιδρυτής της Airbnb Μπράιαν Τσέσκι.

Όπως εξήγησε μιλώντας στο CNN Business, «η αλλαγή έγκειται στο γεγονός πως «οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των ταξιδίων, της εργασίας και της προσωπικής ζωής έχουν αρχίσει να εξαφανίζονται», σημειώνοντας πως αυτό γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρο όσο πλησιάζουμε στο τέλος της πανδημίας.

«Οταν μένεις κάπου για πάνω από έναν μήνα, τότε δεν μπορείς να πεις πως ταξιδεύεις», υπογραμμίζει, προσθέτοντας ότι «στο σημείο αυτό, το 24% των πελατών μας είναι η μόνιμη διαμονή και όχι απλά τα ταξίδια».

Σημειώνεται ότι η επιχείρηση υπέγραψε συμφωνίες με πάνω από 100 χώρες, πόλεις και δήμους για την ενίσχυση του τουρισμού. «Οι κυβερνήσεις μας προσεγγίζουν γιατί χρειάζονται βοήθεια» ανέφερε, ενώ πρόσθεσε πως «παρατηρούν τεράστιες μειώσεις στον τουρισμό, κάτι που μας βοηθά».

Μεταξύ άλλων, ο Τσέσκι υποστηρίζει πως οι νέοι εργαζόμενοι δεν μπορούν να «κλείνονται» στα κλασικά γραφεία και προτιμούν -αφού ξέρουν από την τηλεργασία- να εργάζονται από όπου τους βολεύει καλύτερα. Ακόμη και οι εργοδότες, οι οποίοι μπορεί να θέλουν να έχουν μια εβδομάδα «επί προσωπικού» συνάντησης στα γραφεία θα μπορούν να απευθύνονται στην Airbnb για την ενοικίαση ακινήτων για μικρό χρονικό διάστημα.

Πηγή: CNN Business

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος