Αίγυπτος: Tηλεοπτική παρουσιάστρια δολοφονήθηκε από τον δικαστή σύζυγό της

Οι αιγυπτιακές υπηρεσίες ασφαλείας εντείνουν τις προσπάθειές τους για να συλλάβουν έναν ανώτερο δικαστή με την κατηγορία ότι πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του, την γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Shaima Gamal.

Πηγή ασφαλείας επιβεβαίωσε στο «Sky News Arabia» ότι ο κατηγορούμενος δεν έχει συλληφθεί μέχρι τώρα.

Η πηγή ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος εργάζεται ως αναπληρωτής επικεφαλής μιας από τις δικαστικές αρχές και ότι εκλέχθηκε στις πρόσφατες εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Δικαστών, της ίδιας οντότητας στην οποία εργάζεται.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας απευθύνθηκαν στην Εισαγγελία να κινήσει τις απαραίτητες νομικές ενέργειες εναντίον του κατηγορουμένου επειδή έχει δικαστική ασυλία. Η εισαγγελία έλαβε απόφαση  άρσης της ασυλίας του και στη συνέχεια εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και προσαγωγής του.

Η πηγή αποκάλυψε ότι παρακολουθούνται  όλα τα μέρη όπου ο κατηγορούμενος μπορούσε να διαφύγει  ενώ  το όνομά του τοποθετήθηκε στις λίστες μεταξύ εκείνων που απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα σε όλα τα λιμάνια της Αιγύπτου.

Η πηγή ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος είχε γράψει αναφορά για την εξαφάνιση της συζύγου του, Shaima Gamal, πριν από 3 εβδομάδες σε αστυνομικό τμήμα στην πόλη της 6ης Οκτωβρίου, και ήταν παντρεμένη με φίλο του πριν 8 χρόνια και είχαν σχέση  πριν τον επίσημο γάμο τους , κάτι που δημιούργησε αμφιβολίες για αυτόν.

Κατά τη διάρκεια των προσπαθειών έρευνας, οι υπηρεσίες ασφαλείας έλαβαν ειδοποίηση ότι ένας οδηγός που εργαζόταν με τον κατηγορούμενο ενημέρωσε ότι ο τελευταίος σκότωσε τη γυναίκα του και έκρυψε το σώμα της σε ένα αγρόκτημα στην οδό Mansouriya στο αστυνομικό τμήμα Badrasheen.

Με την ανάκριση του οδηγού διαπιστώθηκε ότι παρευρέθηκε στη δολοφονία, καθώς αποκάλυψε ότι οδήγησε το αυτοκίνητο του κατηγορουμένου μαζί με το θύμα στο αναφερόμενο αγρόκτημα, όπου ο κατηγορούμενος την πυροβόλησε με το εγκεκριμένο όπλο του και την έθαψε αφού ακρωτηρίασε το σώμα της, από φόβο μην καταγγελθεί και στη συνέχεια έγραψε αναφορά για την απουσία της συζύγου του για να αποπροσανατολίσει της αρχές, αλλά ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει και είπε στις αρχές τι είχε συμβεί.

Μετάφραση: Ουαλίντ Ελίας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος