Αγωγή κατά του Ρ. Τζουλιάνι κατέθεσε πρώην εργαζόμενη – Τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση και παρενόχληση

Αγωγή κατέθεσε πρώην εργαζόμενη εναντίον του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης και δικηγόρου του Ντόναλντ Τραμπ, του Ρούντι Τζουλιάνι, για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση.

Σύμφωνα με την αγωγή, ο Τζουλιάνι έκανε ανάρμοστα σχόλια και ανάγκασε τη Νοέλ Ντάνφι σε σεξουαλικές πράξεις καθ’ όλη τη διάρκεια που εκείνη εργαζόταν για εκείνον, από τον Ιανουάριο του 2019 ως τον Ιανουάριο του 2021.

Η αγωγή, που κατατέθηκε στη Νέα Υόρκη, δεν αναφέρεται σε βιασμό, αλλά περιγράφει ένα βράδυ ο Τζουλιάνι την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ στο διαμέρισμά του στο Άπερ Ιστ Σάιντ του Μανχάταν.

Η ενάγουσα διαβεβαιώνει ότι έχει κρατήσει ηχητικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι το πρώην αφεντικό της την παρενοχλούσε και ζητεί 10 εκατ. δολάρια για μη καταβολή δεδουλευμένων και βλάβη.

Σύμφωνα με την ίδια, ο Τζουλιάνι κατανάλωνε υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ και βιάγκρα.

Επίσης καταγγέλλει ότι της ζητούσε να του κάνει στοματικό σεξ «την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνο, σε ανοικτή ακρόαση, με φίλους και γνωστούς πελάτες του, ανάμεσά τους ο πρόεδρος Τραμπ».

Ο Τζουλιάνι «απαιτούσε συχνά από τη Ντάνφι να εργάζεται γυμνή, φορώντας μπικίνι ή σορτς με την αμερικανική σημαία πάνω τους, τα οποία της είχε αγοράσει ο ίδιος».

Στην αγωγή αναφέρεται επίσης ότι ο Τζουλιάνι ζήτησε τη βοήθεια της Ντάνφι για να «πουλήσει χάρες» από τον πρόεδρο Τραμπ προς 2 εκατ. δολάρια η μία. Ο Τζουλιάνι της εξήγησε ότι στη συνέχεια θα μοιραζόταν τα κέρδη με τον πρώην πρόεδρο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Daily News, ένας από τους δικηγόρους του Τζουλιάνι τόνισε ότι πελάτης του «αρνείται κατηγορηματικά και εντελώς τους ισχυρισμούς που περιέχονται στην αγωγή αυτή και σκοπεύει να υπερασπιστεί τον εαυτό του σθεναρά».

«Πρόκειται για παρενόχληση και απόπειρα εκβιασμού», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος