Αγνοείται ο Βρετανός ηθοποιός Τζούλιαν Σαντς

Array

Ο Τζούλιαν Σαντς, ο Βρετανός αστέρας υποψήφιος για Όσκαρ, μεταξύ άλλων για την ταινία “A Room With A View“, αγνοείται για σχεδόν μια εβδομάδα σε μια «εξαιρετικά επικίνδυνη» οροσειρά στην Καλιφόρνια όπου δύο πεζοπόροι έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Σαντς, 65 ετών, αγνοείται από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, αφού εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στην περιοχή Mount Baldy στα βουνά San Gabriel της Καλιφόρνια.

Οι αξιωματικοί έστησαν έρευνα από εδάφους το Σάββατο, αλλά αναγκάστηκαν να την εγκαταλείψουν καθώς ξέσπασε μια καταιγίδα και έκτοτε δεν ήταν αρκετά ασφαλές για επιστρέψουν οι ομάδες διάσωσης. Έκτοτε, οι ειδικοί χρησιμοποιούν ελικόπτερα και drones για να εντοπίσουν τον ηθοποιό στην ορεινή περιοχή, μόλις 40 μίλια από το κέντρο του Λος Άντζελες, όπου ο σταρ ζει από το 2020.

Ο ηθοποιός είναι πατέρας τριών παιδιών και έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ρομαντικό δράμα εποχής του 1985 “A Room with a View”. Εμφανίστηκε επίσης στα “The Killing Fields”, “Arachnophobia” και “Leaving Las Vegas”. Στις τηλεοπτικές του επιτυχίες περιλαμβάνονται το “24” και το “Smallville”.

Ένας εκπρόσωπος του τμήματος του σερίφη της κομητείας San Bernardino είπε: «Την Παρασκευή περίπου στις 7.30 μ.μ., ένας πεζοπόρος που ταυτοποιήθηκε ως 65χρονος Τζούλιαν Σαντς από το Βόρειο Χόλιγουντ, αναφέρθηκε ότι αγνοείται στην περιοχή Baldy Bowl του όρους Baldy. Τα συνεργεία έρευνας και διάσωσης ανταποκρίθηκαν και ξεκίνησαν έρευνα. Λόγω των συνθηκών τα πληρώματα εδάφους ανασύρθηκαν από το βουνό το βράδυ του Σαββάτου. 

Ωστόσο, συνεχίζουμε την έρευνα με ελικόπτερο και drones όταν το επιτρέπει ο καιρός. Θα προγραμματίσουμε μια νέα έρευνα εδάφους όταν βελτιωθεί ο καιρός και είναι ασφαλές για τα πληρώματα εδάφους μας».

Πηγή: Daily Mail

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος