Αυστραλία: Έναρξη του 37ου Συνεδρίου των Κρητών Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας

Ξεκινούν σήμερα οι εργασίες του 37ου Συνεδρίου της Κρητικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας & Νέας Ζηλανδίας, οι οποίες θα ολοκληρωθούν στις 12 Ιανουαρίου, στη Μελβούρνη. Στο Συνέδριο δίνουν το παρόν εκπρόσωποι των Κρητικών Σωματείων από όλη την Ωκεανία.

Αναλυτικά, από την Κρητική Αδελφότητα Καμπέρας και Περιχώρων, την Κρητική Ένωση Ντάργουιν, την Κρητική Ένωση Νέας Ζηλανδίας, την Κρητική Αδελφότητα Κουινσλάνδης, τον Σύνδεσμος Κρητών Νότιας Αυστραλίας, την Κρητική Ένωση Σίδνεϊ και Νέας Νότιας Ουαλίας, την Κρητική Ένωση Τασμανίας και την Κρητική Αδελφότητα Δυτικής Αυστραλίας.

Αυστραλία: Έναρξη του 37ου Συνεδρίου των Κρητών Αυστραλίας και Νέας ΖηλανδίαςΟι εκπρόσωποι των παραπάνω οργανισμών, θα έχουν την ευκαιρία να συντονίσουν τις δράσεις τους για τη χρονιά που ξεκίνησε αλλά παράλληλα θα απολαύσουν ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα που επιμελήθηκαν τα Κρητικά σωματεία της Μελβούρνης.

Την έναρξη του Συνεδρίου θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο επίσκοπος Δέρβης, κ. Ιεζεκιήλ, ο επίσκοπος Μιλητουπόλεως κ. Ιάκωβος, η γενική πρόξενος της Ελλάδας στη Μελβούρνη κ. Χριστίνα Σημαντηράκη, η ομοσπονδιακή βουλευτής κ. Μαρία Βαμβακινού, ο πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών (από τηις ΗΠΑ) κ. Μανώλης Βεληβασάκης και οι πρόεδροι Ελληνικών σωματείων της Μελβούρνης.

Ανταπόκριση από Αυστραλία: Αλέκος Μάρκελλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος