Αεροπορικό δυστύχημα στο Νεπάλ: Η συγκυβερνήτης είχε χάσει τον σύζυγό της σε δυστύχημα της Yeti Airlines

Array

Η συγκυβερνήτης του αεροσκάφους που κατέπεσε στο Νεπάλ είχε χάσει τον πιλότο, σύζυγό της σε άλλο δυστύχημα της Yeti Airlines πριν από 16 χρόνια.

Η Anju Khatiwada, 44 ετών, ήταν η συγκυβερνήτης της μοιραίας πτήσης της Κυριακής από το Κατμαντού που συνετρίβη σε φαράγγι κοντά στο αεροδρόμιο Ποκάρα του Νεπάλ, σκοτώνοντας τουλάχιστον 70 ανθρώπους.

Η καριέρα της στην αεροπορία ξεκίνησε μετά τον θάνατο του συζύγου της Dipak Pokhrel, ο οποίος σκοτώθηκε σε πτήση της Yeti Airlines το 2006, η οποία κατέπεσε λίγα λεπτά πριν από την προσγείωση.

Η κ. Khatiwada εκπαιδεύτηκε ως πιλότος με τα χρήματα της ασφάλισης που πήρε μετά τον θάνατο του Pokhrel σε δυστύχημα της Yeti Airlines στη δυτική πόλη Jumla, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας Sudarshan Bartaula. Τα λείψανά της δεν έχουν ταυτοποιηθεί, αλλά πιστεύεται ότι είναι νεκρή, πρόσθεσε.

Ο κ. Bartuala είπε ότι η κα Khatiwada είχε περισσότερες από 6.400 ώρες πτήσης και προηγουμένως είχε πετάξει στη δημοφιλή τουριστική διαδρομή 27 λεπτών από το Κατμαντού στην Ποκάρα.

Πηγή: Sky News

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος