“Δεν ξεχνώ” από Μοτοσυκλετιστές στο Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού Διστόμου

“Ήρθαμε για να μην ξεχάσουμε! Διότι, δυστυχώς, πολλοί Ελληνες ξεχνούν! Και εμείς θα ξανάρθουμε!”.

Με αυτά τα λόγια ενός από τους 64 μοτοσικλετιστές, αποχαιρέτησαν το Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού στο Δίστομο, τα 64 μέλη της “Λέσχης Ιαπωνικής Κλασσικής Μοτοσικλέτας” που την Κυριακή ξεκίνησαν από την Αθηνα για το 5ο Classicjap Ride,δηλαδή την τελευταία για φέτος προγραμματισμένη βόλτα τους.

Με τις μοτοσικλέτες τους, άλλοι μόνο, άλλοι με συνεπιβάτη, έφθαναν στο Δίστομο, μετά από μια υπεροχή διαδρομή μέσα από τον ελατόφυτο Ελικώνα και αφού ξεκουράστηκαν, ξεναγήθηκαν στο Μουσείο και είδαν το συγκλονιστηκο βίντεο για την Σφαγή του Διστόμου από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής τον Ιούνιο του 1944.

“Δεν ξεχνώ” από Μοτοσυκλετιστές στο Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού Διστόμου“Θα γίνουμε κήρυκες του μηνύματος για να μην έχουμε ποτέ ξανά πόλεμο”, είπαν και δεσμεύτηκαν όχι μόνο θα επισκεφθούν την νέα σαιζόν το Δίστομο, αλλά και να προωθήσουν σε ομοειδείς Λέσχες και ομάδες, και στα Σχολεία των παιδιών τους  την πρόταση για μια επίσκεψη στο Μουσείο Θυματων Ναζισμού Διστόμου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε”, έγραψαν στο βιβλίο επισκεπτών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος