Χανιά: Πρόσκληση Δήμου για καταγραφή περιοχών και υπηρεσιών τουριστικού ενδιαφέροντος

Ο Δήμος Χανίων στο πλαίσιο της αναβάθμισης των ηλεκτρονικών προωθητικών μέσων που διαθέτει, καλεί οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να προτείνει περιοχές του Δήμου, που πιθανώς προσφέρονται για δραστηριότητες (π.χ. εναλλακτικές) ή λοιπές παρεχόμενες υπηρεσίες τουριστικού ενδιαφέροντος εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου και θα μπορούσαν να ενσωματωθούν και να εμπλουτίσουν την πληροφόρηση, που παρέχεται σε πολίτες και επισκέπτες του Δήμου μας, μέσω ηλεκτρονικών ή έντυπων μέσων για τον κλασσικό και τον εναλλακτικό τουρισμό, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στο 2821341684 (υπ’ όψιν Τσιτσιρίδη Ελπίδας) ή ηλεκτρονικά στο etsitsiridi@chania.gr ή στα κατά τόπους τοπικά συμβούλια.

Σημειώνεται ότι, τέτοια σημεία ή δραστηριότητες ενδιαφέροντος είναι για παράδειγμα περιπατητικές, ποδηλατικές, αναρριχητικές και λοιπές διαδρομές, σημεία φυσιολατρικού ή ιστορικού ενδιαφέροντος, πολιτιστικές εκδηλώσεις και τοπικές θεματικές εορτές ή οτιδήποτε άλλο δεν τυγχάνει μέχρι στιγμής της αντίστοιχης για τη σημασία του μέριμνας.

Αρχικά, ο Δήμος Χανίων επιδιώκει την – κατά το δυνατόν – πλήρη καταγραφή όλων των υφιστάμενων ή και εν δυνάμει παροχών ανά περιοχή. Στόχος είναι αυτές να αξιολογηθούν και να σχηματοποιήσουν προωθητικές ενέργειες για την ανάδειξη των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων σε επίπεδο μικροπεριβάλλοντος κάθε Δημοτικής Ενότητας, με ισόρροπη προβολή μεταξύ αστικής περιοχής και ενδοχώρας του Δήμου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος