Χανιά: Ο Κώστας Μανωλικάκης νέος Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου

Ο μηχανολόγος – μηχανικός Κώστας Μανωλικάκης εξελέγη χθες νέος Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ν.Χανίων. Ο κ. Μανωλικάκης, ευχαρίστησε τα μέλη για την τιμή που του έγινε και υποσχέθηκε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προώθηση των συμφερόντων του ΛΤΝΧ και την επίτευξη ήπιου κλίματος μέσα στην Υπηρεσία έτσι ώστε με την βοήθεια και την συμπαράσταση όλων των μελών της ΛΕ να επιτύχει αυτή στο έργο της.

Υπενθυμίζεται πως η νέα Λιμενική Επιτροπή απαρτίζεται και από τα εξής μέλη:

1. Αντιπλοίαρχο Λιμενικού Σώματος Ορφανό Ιωάννη του Ευάγγελου, προϊστάμενο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, ως αντιπρόεδρο, αναπληρούμενο από τον εκάστοτε νόμιμο αναπληρωτή του.
2. Σιγανού Ευαγγελία του Κωνσταντίνου, προϊσταμένη του Τελωνείου Χανίων, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενη από τον εκάστοτε νόμιμο αναπληρωτή της.
3. Πρωιμάκη Γεώργιο του Μανούσου, αρχιτέκτονα μηχανικό, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενο από τον Μαρή Σπύρο του Ιωάννη, πολιτικό μηχανικό. (Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πρωιμάκης ήταν πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου πριν από τον κ. Μπροκαλάκη).
4. Περάκη Ιωάννη του Γεωργίου, πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενο από τον Σταθάκη Θεόδωρο του Θεοδώρου, δήμαρχο Κισσάμου.
5. Καλοτεράκη Βασίλειο του Μιχαήλ, εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Χανίων, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενο από τον Ψαρουδάκη Νεκτάριο του Ανδρέα, εκπρόσωπο του ίδιου φορέα.
6. Μανωλικάκη Ιωάννη του Ιωάννη, εκπρόσωπο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νομού Χανίων, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενο από την Τζοτζολάκη Όλγα του Γεωργίου, εκπρόσωπο του ίδιου φορέα.
7. Γελασάκη Ιωάννη του Δημητρίου, εκπρόσωπο του Πανελλήνιου Συνδέσμου (Ένωση) Ναυτικών Πρακτόρων και Επαγγελματιών Χρηστών Λιμένων, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενο από τον Ναναδάκη Δημήτριο του Γεωργίου, εκπρόσωπο του ίδιου φορέα.
8. Μπουντρογιάννη Δημήτριο του Παναγιώτη, ηλεκτρονικό ηλεκτρολόγο, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενο από τον Σχοινοπλοκάκη Γεώργιο του Στυλιανού, πολιτικό μηχανικό.
9. Κρασαδάκη Ευαγγελία του Εμμανουήλ, πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στα Λιμενικά Ταμεία Δυτικής Κρήτης, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενη από τον Νταουντάκη Σπυρίδωνα του Νικολάου, αντιπρόεδρο του ίδιου φορέα.

Η θητεία των μελών της Επιτροπής ισχύει έως 10/11/2018.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος