Η Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι, στα πλαίσια της εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση υφιστάμενου δρόμου Καστέλι – Χερσόνησος», και προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της οδού, θα παραμείνει κλειστό το τμήμα της οδού Καστέλι-Χερσόνησος από τη διασταύρωση των Ποταμιών έως τη διασταύρωση για Καλό Χωριό. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Δευτέρα 28 έως την Τρίτη 29 Μαρτίου.
Η κυκλοφορία των οχημάτων που κατευθύνονται προς Καστέλι θα διεξάγεται μέσω Ποταμιών-Ασκοί-Λύττος-Καστέλι, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων που κατευθύνονται προς Χερσόνησο από Καστέλι θα γίνεται μέσω Λύττος-Ασκοί-Ποταμιές-Χερσόνησος ή μέσω Καλού Χωριού-Κόξαρη-Γούβες-Κάτω Γούβες.
Το έργο «Βελτίωση Υφιστάμενου δρόμου Καστέλι – Χερσόνησος»-εκτελείται από την Περιφέρεια- έχει προϋπολογισμό 1 εκ. ευρώ, ποσό, που διασφάλισε η Περιφέρεια Κρήτης από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος