Χανιά: Διακοπή κυκλοφορίας και στάθμευσης οχημάτων σε Κουνουπιδιανά-Πλακούρες

Με αφορμή την εγκατάσταση της αναδόχου εργοληπτικής εταιρείας και την έναρξη των εργασιών για την υλοποίηση του έργου «ΔΙΚΤΥΑ ΟΜΒΡΙΩΝ Δ.Ε. ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ &; ΑΛΛΩΝ Δ.Ε. ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ».

Η ΔΕΥΑΧ ανακοίνωσε ότι από σήμερα Δευτέρα 21 Μαρτίου θα ισχύσει η διακοπή κυκλοφορίας και στάθμευσης οχημάτων στην περιοχή Κουνουπιδιανά-Πλακούρες και συγκεκριμένα στα τμήματα της Επαρχιακής οδού Προφήτη Ηλία – Μονής Αγίας Τριάδας (συνέχεια της Λεωφ. Ελ.Βενιζέλου) από το Ρέμα Βόθωνα έως τη διασταύρωση με την οδό Ακρωτηρίου (Πλατιά Στράτα) και επί της οδού Ακρωτηρίου (Πλατιά Στράτα) από τη στροφή για Πλακούρες (διασταύρωση με Λεωφ. Ελ.Βενιζέλου) έως τη διασταύρωση με την 3η πάροδο Αγ.Πάντων.

Η διακοπή είναι απαραίτητη για την κατασκευή αγωγών ομβρίων διαμέτρου Φ1000 και Φ800 και ενδεικτικά προβλέπεται έως τα μέσα Μαΐου. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα και θα γίνεται τμηματική διακοπή κυκλοφορίας ξεκινώντας από τα δύο πρώτα τμήματα της Επαρχιακής οδού και της οδού Ακρωτηρίου. Ο συνολικός χρόνος τμηματικών διακοπών κυκλοφορίας εκτιμάται στους έξι μήνες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος