Χανιά: Απευθείας πτήσεις Χανιά – Σμύρνη

Δύο απευθείας πτήσεις από Χανιά προς Σμύρνη θα πραγματοποιηθούν τέλη Μαϊου και αρχές Ιουνίου, όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η Ένωση Ξενοδόχων νομού Χανίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά από πολλές προσπάθειες της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων και την στήριξη των μελών της με προσφορά φιλοξενιών, έχουμε την ενημέρωση ότι η εταιρεία Demre tour ολοκλήρωσε την ναύλωση των δυο πτήσεων Σμύρνη -Χανιά ( 26-29 Μαΐου και 06-09 Ιουνίου ) με την εταιρεία Bora Jet , το οποίο αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για το άνοιγμα της τουρκικής αγοράς, η οποία έχει πολύ μεγάλη δυναμική.
Απομένει σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς , να βοηθήσουμε ώστε να δημιουργηθούν απευθείας πτήσεις Τουρκία – Χανιά, ώστε το πολλά υποσχόμενο τουριστικό ρεύμα από την γείτονα χώρα να καταφέρει να δημιουργήσει ένα σημαντικό όγκο διανυκτερεύσεων στα Χανιά και την Κρήτη γενικότερα.
Στην προσπάθεια αυτή η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου 18 μήνες , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Αντιπεριφειάρχη Χανίων κον Βουλγαράκη , τον Δήμο Χανίων και το ΕΒΕΧ , για την πολύτιμη βοήθεια τους και στήριξή τους» .

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος