Χανιά: Ακυρώσεις πτήσεων και αλλαγές λόγω της κακοκαιρίας σε Χανιά και Ηράκλειο

Σοβαρά προβλήματα έχουν προκαλέσει οι θυελλώδεις νοτιάδες που πνέουν από τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα και στις αεροπορικές πτήσεις από και προς την Κρήτη.

Η πτήση 311 της Ryanair από Χανιά προς Αθήνα, αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί -εάν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες- στις 2 το μεσημέρι, ενώ η αντίστοιχη πτήση της εταιρείας προς τα Χανιά, έχει προγραματιστεί για τις 12:45.

Στο μεταξύ το πρωί στο αεροδρόμιο Ηρακλειου, όλες οι πρωϊνές πτήσεις δεν κατάφεραν να προσγειωθούν και επέστρεψαν στους τόπους από όπου είχαν αναχωρήσει.

Οι επιβάτες, θα πρέπει να καλούν τους ταξιδιωτικούς πράκτορες ή τα αεροδρόμια της περιοχής τους, για να ενημερώνονται για τις πτήσεις.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος