Ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν σε ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση εξαιρετικός κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωταθλήμα Κλειστού Στίβου στο Τορούν, έπειτα από καθηλωτική μονομαχία με τον Μόντο Ντουμπλάντις.
Ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν σε ακόμα μια διοργάνωση πιστός στο ραντεβού με το βάθρο. Ο κορυφαίος Έλληνας άλτης κατετάγη δεύτερος με 6.05 πίσω από τον Μόντο Ντουμπλάντις που τερμάτισε πρώτος με 6.25 μ., με τον Αυστραλό Μάρσαλ να κατακτά την τρίτη θέση με 6.00μ.
Συγχαρητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα
Τα θερμά του συγχαρητήρια στον Εμμανουήλ Καραλή «για μία ακόμη κορυφαία επίδοση και διάκριση» εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας μετά την κατάκτηση από τον Έλληνα πρωταθλητή του ασημένιου μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τορούν της Πολωνίας. Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στη δήλωσή του: «Κατάφερε να ανεβάσει την Ελλάδα ψηλά, προσφέροντας χαρά σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα. Εύχομαι να κατακτά πάντα τους πιο υψηλούς στόχους του και να εμπνέει με το ήθος, την επιμονή και την αισιοδοξία του».
Ο Έλληνας άλτης δεν δυσκολεύτηκε να αφήσει πίσω του εμπόδιο των 5.70 μ., ακολούθησαν τα 5.85 μ. και στη συνέχεια τα 5.95 μ. Εκεί όπου φάνηκε να αντιμετωπίζει πρόβλημα ο Καραλής ήταν στα 6.00 μ. που χρειάστηκε δύο προσπάθειες για να τα περάσει. Ωστόσο στο επόμενο δεν λάθεψε περνώντας με την πρώτη τα 6.05 μ.
Στη συνέχεια ο Καραλής άφησε τα 6.15, προσπαθώντας να περάσει τα 6.20μ. με την πρώτη του προσπάθεια να είναι άκυρη. Ο Ντουμπλάντις από την άλλη ανέβασε κι άλλο τον πήχη, φτάνοντας τα 6.25. Κάτι που παρακίνησε και τον Καραλή να δοκιμάσει στο ίδιο ύψος με την προσπάθεια του να είναι αποτυχημένη.
Ο Έλληνας πρωταθλητής δοκίμασε για ακόμα μια φορά στα 6.25 μ. χωρίς όμως να καταφέρει να περάσει τον πήχη, με τον Μόντο Ντουμπλάντις να κατακτά το χρυσό μετάλλιο με το άλμα του στα 6.25μ. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Μάρσαλ με 6.00 μ.
Διαβάστε επίσης:
Δεύτερος ο… ιπτάμενος Καραλής μετά από σπουδαία μάχη με τον Ντουμπλάντις (vids)
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος