Συνεχίζεται αυτό το διήμερο με τέσσερα παιχνίδια η φάση των «16» στο Champions League, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει μεγάλα ντέρμπι, τα οποία υπόσχονται πλούσιο θέαμα.
Από το πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι σημερινές μεγάλες «μονομαχίες» σε Λονδίνο και Τορίνο. Συγκεκριμένα η Άρσεναλ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους την Μπάγερν Μονάχου, σε δύο παιχνίδια, που αναμένεται να «κόψουν» την ανάσα των «πιστών» της στρογγυλής «θεάς».
Από εκεί και πέρα χωρίς ασφαλή προγνωστικά είναι και τα παιχνίδια της Τετάρτης, όπου θα «κοντραριστούν» η Αϊντχόφεν με την Ατλέτικο Μαδρίτης και η Ντιναμό Κιέβου με τη Μάντσεστερ Σίτι.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της φάσης των «16» έχει ως εξής, με ώρα έναρξης στις 21:45:
ΤΡΙΤΗ
Αρσεναλ (Αγγλία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία)
Γιουβέντους (Ιταλία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)
ΤΕΤΑΡΤΗ
Αϊντχόφεν (Ολλανδία)-Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)
Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)-Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)
Οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν στις 8, 9, 15 και 16 Μαρτίου.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος