«Αριστοφάνεια»: Από τα παιδιά του θεατρικού της δημιουργικής απασχόλησης

Ένα υπέροχο θέαμα προσέφεραν τα παιδιά, που μετέχουν στο θεατρικό πρόγραμμα της Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, σε όσους βρέθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου».

Οι μικροί ηθοποιοί ανέβασαν το έργο «Αριστοφάνεια», ουσιαστικά μια διασκευή – συρραφή κειμένων του αρχαίου κωμικού, Αριστοφάνη.

Πάνω από 20 παιδιά βρέθηκαν στην σκηνή για να παίξουν το έργο που ετοίμασε ο Νικόλας Πανταζής και σκηνοθέτησε η δασκάλα της Δημιουργικής Απασχόλησης, Τζένη Σακοράφα, αποτέλεσμα το οποίο ενθουσίασε και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

«Αριστοφάνεια»: Από τα παιδιά του θεατρικού της δημιουργικής απασχόλησηςΌπως αναφέρει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής: “Η επιτυχία αυτής της προσπάθειας πλέον δίνει περισσότερη ώθηση στην πρωτοβουλία του Δήμου να σχηματίσει μια αυτοτελής Παιδική Θεατρική Σκηνή – πρωτοβουλία που ξεκίνησε από την πρώην αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού, Δέσποινα Αϊβατζίδου Ποριώτου.
Ένα είναι σίγουρο: υλικό, και μάλιστα πάρα πολύ καλό, υπάρχει ανάμεσα στα παιδιά της πόλης…”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος