Άργος Ορεστικό: Άγριος καβγάς για μια θέση πάρκινγκ – Πιάστηκαν στα χέρια άντρας και γυναίκα

Επεισοδιακό ήταν το απόγευμα της Δευτέρας (27/04) στο κέντρο του Άργους Ορεστικού, καθώς μια απλή διαφωνία για τη στάθμευση ενός οχήματος μετατράπηκε σε σκηνικό άγριου ξυλοδαρμού στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΡΤnews, όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας και μια γυναίκα, οδηγοί δύο οχημάτων, διεκδίκησαν ταυτόχρονα την ίδια θέση πάρκινγκ σε κεντρικό σημείο της πόλης. Η αρχική λεκτική αντιπαράθεση κλιμακώθηκε ταχύτατα, με τους τόνους να ανεβαίνουν και τις αντεγκλήσεις να δίνουν και να παίρνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΡΤnews, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου όταν, η γυναίκα προχώρησε σε μια απρεπή χειρονομία προς τον άνδρα. Η κίνηση αυτή λειτούργησε ως θρυαλλίδα, με τον οδηγό να χάνει την ψυχραιμία του και να της επιτίθεται. Οι δύο οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια, με το φραστικό επεισόδιο να μετατρέπεται σε καβγά. Οι περίοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής, αναστατωμένοι από τις φωνές, βγήκαν έντρομοι στον δρόμο και επενέβησαν άμεσα μπαίνοντας ανάμεσά τους για να τους χωρίσουν.

Μετά το πέρας του επεισοδίου, και οι δύο εμπλεκόμενοι μεταφέρθηκαν στο τοπικό Κέντρο Υγείας της πόλης, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες για τα ελαφρά τραύματα και τις εκδορές που αποκόμισαν από τη συμπλοκή.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Άργους Ορεστικού όπου κ αρά την αρχική ένταση και το σοβαρό επεισόδιο, έγιναν αμοιβαίες παρεμβάσεις και από τις δύο πλευρές, πρυτάνευσε η ψυχραιμία μετά την αρχική οργή και δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις, με αποτέλεσμα να μην ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία ή η νομική οδός.

Ρεπορτάζ: Μάριος Κωνσταντινίδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος