Αραγτσί: Η Τεχεράνη εξετάζει το αίτημα Τραμπ για διαπραγματεύσεις

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Αμπάς Αραγτσί, δήλωσε τη Δευτέρα (27/04) ότι η Τεχεράνη εξετάζει το αίτημα του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του υπουργού στο Telegram.

Νωρίτερα, είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους στο πλαίσιο επίσκεψής του στη Ρωσία, ότι ο Τραμπ ζήτησε διαπραγματεύσεις επειδή οι ΗΠΑ δεν έχουν επιτύχει κανέναν από τους στόχους τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αμερικανός πρόεδρος ακύρωσε την επίσκεψη των απεσταλμένων του Στιβ Γουίτκοφ και Τζάρετ Κούσνερ στο Ισλαμαμπάντ για συνομιλίες σχετικά με τον τερματισμό της σύγκρουσης και δήλωσε ότι το Ιράν μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά αν επιθυμεί να διαπραγματευτεί.

Πηγή: Reuters

Σχετική είδηση: Συνάντηση Πούτιν – Αραγτσί: «Η Ρωσία θα κάνει τα πάντα για να εξασφαλιστεί η ειρήνη στη Μέση Ανατολή»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος