Αλέξης Τσίπρας: Θα κάνω δήλωση μετά το μήνυμα Μητσοτάκη – Ως εδώ η κοροϊδία

Με καυστικό τρόπο σχολιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας την είδηση ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να απευθυνθεί με μήνυμά του στους πολίτες.

«Μετά από τόσα διαγγέλματα αυτοθαυμασμού, με πανηγυρικούς για τη νίκη επί της πανδημίας και για το τελευταίο μίλι, αύριο ακόμη μια παράσταση, με 17.000 νεκρούς και το ΕΣΥ διαλυμένο», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Ως εδώ όμως η κοροϊδία», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι μετά το μήνυμα του κ. Μητσοτάκη, ο ίδιος θα κάνει δημόσια δήλωση σε όλα τα ΜΜΕ.

Οικονόμου: Ο Τσίπρας βρίσκεται σε διαρκή αντιπολιτευτική παράκρουση

Άμεση ήταν η απάντηση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου στην ανάρτηση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

«Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε διαρκή αντιπολιτευτική παράκρουση. Από την αρχή της πανδημίας λέει «όχι σε όλα», εργαλειοποιεί τους νεκρούς και κλείνει διαρκώς το μάτι στους ανεμβολίαστους» αναφέρει σε ανακοίνωσή του και προσθέτει:

«Σήμερα, πριν καν ανακοινωθεί επισήμως ότι θα κάνει δήλωση ο Πρωθυπουργός, προαναγγέλλει ότι θα απαντήσει. Με απλά λόγια χωρίς να περιμένει καν να ακούσει τι θα ειπωθεί έχει ήδη έτοιμη την απάντηση.

Απίστευτα πράγματα ακόμα και για τον κ. Τσίπρα, που με τη στάση του επιβεβαιώνει συνεχώς ότι η πανδημία είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από τα πολιτικά του μέτρα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος