Το ρεκόρ του Γκιγιέρμο Οτσόα

Το ρεκόρ του Γκιγιέρμο Οτσόα

 

Ο τερματοφύλακας του Μεξικού έγραψε ιστορία στη νίκη 4:0 απέναντι στο Ιράκ και ετοιμάζεται για ένα ακόμη Παγκόσμιο Κύπελλο, με τις μεγάλες διοργανώσεις να είναι το ατού του.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η εθνική ομάδα του Μεξικού, κέρδισε σε φιλική αναμέτρηση το Ιράκ με σκορ 4:0, μία νίκη που συνοδεύτηκε με ένα ρεκόρ του τερματοφύλακα, Γκιγιέρμο Οτσόα. Η ομάδα του Χεράρδο Μαρτίνο, πρώην τεχνικού της Μπαρτσελόνα μεταξύ άλλων, δηλώνει έτοιμη για τη δύσκολη αποστολή της σε έναν αμφίρροπο όμιλο (Γ’) με Αργεντινή, Πολωνία και Σαουδική Αραβία.

Ο “Memo” δέχτηκε τιμητική πλακέτα από την Ομοσπονδία του Μεξικού πριν τη φιλική αναμέτρηση, σε έναν αγώνα που δεν αγωνίστηκε, με τον Αλφρέντο Ταλαβέρα να κάθεται κάτω από τα δοκάρια. Ο ιστορικός τερματοφύλακας του Μεξικού, είναι πλέον ο παίκτης με τις περισσότερες εμφανίσεις, 130 στον αριθμό και άφησε πίσω του και στη δεύτερη θέση τον Χόρχε Κάμπος με 160 επίσης τερματοφύλακα.

Αυτό θα είναι το πέμπτο του Παγκόσμιο Κύπελλο στο οποίο θα βρεθεί στην αποστολή των “Τρικολόρ“, με τις προηγουμένες συμμετοχές του να είναι το 2006, 2010, 2014 και το 2018. Ο 37χρονος αναμένεται να είναι εκείνος ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας του “Τάτα” φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Η Εθνική Μεξικού συνεχίζει την προετοιμασία της για το ντεμπούτο της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, στις 22 Νοεμβρίου κόντρα στην Πολωνία.//

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος