Ζλάταν: «Μεγάλωσα στο γκέτο του Μάλμε, πρέπει να τακτοποιήσω τον Λουκάκου»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στη Corriere della Sera και αποκάλυψε πως βρέθηκε κοντά στο να γίνει Ναπολιτάνος, ενώ μίλησε και για τη σύγκρουση με τον Ρομελού Λουκάκου.

Με αφορμή το νέο του βιβλίο «Αδρεναλίνη: Η ανείπωτη ιστορία μου», ο Σουηδός επιθετικός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλη της ύλης.

Στο πλαίσιο αυτής, αποκάλυψε πως ήταν στα πρόθυρα να ενταχθεί στη Νάπολι, προτού επιστρέψει τον Ιανουάριο του 2020 στη Μίλαν, τονίζοντας πως εμπνεύστηκε από τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

«Ο Μαραντόνα είναι ένας θρύλος. Είδα ένα ντοκιμαντέρ για αυτόν και αποφάσισα να πάω στη Νάπολι, για να κάνω σαν τον Ντιέγκο. Να κερδίσω το Scudetto. Βαρέθηκα την Αμερική. Νόμιζα ότι θα τα παρατούσα. Ο Ραϊόλα μου είπε: «Είσαι τρελό; Πρέπει να γυρίσεις στην Ιταλία». Είχα καταλήξει σε συμφωνία με τη Νάπολι, αλλά στη συνέχεια ο Πρόεδρος Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έδιωξε τον Κάρλο Αντσελότι. Ετσι, ρώτησα τον Ραϊόλα; «Ποια ομάδα είναι χειρότερη, που μπορώ να την αλλάξω;» Απάντησε: «Χθες η Μίλαν έχασε 5-0 στο Μπέργκαμο». Αποφασίστηκε, είπα: «Πάμε στη Μίλαν. Είναι ένα κλαμπ που ξέρω και μια πόλη που μου αρέσει»».

Ερωτηθείς για τη σύγκρουση με τον Ρομελού Λουκάκου, ο 40χρονος επιθετικός ανέφερε:

«Ο Λουκάκου έχει μεγάλο εγώ, πιστεύει ότι είναι πρωταθλητής και πραγματικά δυνατός. Αλλά μεγάλωσα στο γκέτο του Μάλμε και όταν κάποιος μπαίνει από κάτω με το κεφάλι κάτω, τον βάζω στη θέση του. Λοιπόν, τον χτύπησα στο… γλυκό του σημείο. Στα βουντού της μαμάς του. Και έχασε τον έλεγχο. Αν και εξακολουθώ να έχω μια τρομερή αμφιβολία… χάσαμε αυτό το ντέρμπι. Αποβλήθηκα. Μετά τραυματίστηκα. Έγιναν πολλά άσχημα πράγματα. Είδατε ότι τα τελετουργικά του Λουκάκου τελικά έπιασαν;

Ζήτησα από τους πιστούς φίλους μου να προσευχηθούν για μένα. Πρέπει να τακτοποιήσω τον λογαριασμό και μαζί του. Ελπίζω να τον συναντήσω σύντομα. Στο δρόμο? Όχι, αυτά είναι πράγματα που πρέπει να λυθούν στο γήπεδο. Δεν μισώ κανέναν, πόσω μάλλον τον Λουκάκου».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος