Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Μανωλάς – Οι πρώτες φωτογραφίες με τα «ερυθρόλευκα»

Τα τυπικά απομένουν για να γίνει και επισήμως παίκτης του Ολυμπιακού ο Κώστας Μανωλάς.

Οι υπογραφές έπεσαν και πλέον το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Ο Κώστας Μανωλάς, που έφτασε χθες στην Αθήνα, έχοντας εξασφαλίσει σχετική άδεια από τη Νάπολι, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και σύμφωνα τα ιταλικά ΜΜΕ η Νάπολι θα βάλει στα ταμεία της ποσό από 2-4 εκατ. ευρώ, αλλά το κέρδος της θα είναι μεγαλύτερο, αφού θα «γλυτώσει» τα 4 εκατ. ευρώ καθαρά, για τα δύο επόμενα χρόνια, που προέβλεπε το συμβόλαιο με τους «παρτενοπέι», το οποίο έληγε το 2024 .

Ο Κώστας Μανωλάς έφτασε στη Ρόμα στις 24 Αυγούστου 2014, με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό, και μετά από πέντε χρόνια, στις 27 Ιουνίου 2019 πήγε στη Νάπολι έναντι 36 εκατομμυρίων. Όμως ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός αυτή τη σεζόν με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, έπαιξε μόνο επτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά συμμετείχε σε 75 παιχνίδια με τους «παρτενοπέι».

Ο Μανωλάς θα επιστρέψει-αγωνιστικά- στην Ιταλία στις 17 Φεβρουαρίου, όταν ο νέος του σύλλογος Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα στον πρώτο αγώνα των play offs του Europa League».

Δείτε φωτογραφίες: 

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Μανωλάς – Οι πρώτες φωτογραφίες με τα «ερυθρόλευκα» Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Μανωλάς – Οι πρώτες φωτογραφίες με τα «ερυθρόλευκα» Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Μανωλάς – Οι πρώτες φωτογραφίες με τα «ερυθρόλευκα» Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Μανωλάς – Οι πρώτες φωτογραφίες με τα «ερυθρόλευκα» Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Μανωλάς – Οι πρώτες φωτογραφίες με τα «ερυθρόλευκα»

Επιμέλεια: Θάνος Νικηταράς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος