«Ξέσπασε» πάνω στον Απόλλωνα ο Παναθηναϊκός (video)

Μια επιβλητική νίκη με σκορ 90-48 επί των νεοφώτιστων πέτυχαν οι πρωταθλητές Ελλάδας στο «Κ.Γ. Περίβολας».

Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη εμφανίστηκαν σοβαροί από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Κάπως έτσι δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Πατρινούς για οποιαδήποτε αντίδραση. Με τη σημερινή νίκη ο Παναθηναϊκός έχει πλέον ρεκόρ 9-1, την ώρα που ο Απόλλωνας «έπεσε» στο 4-7. Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Νεμάνια Νέντοβιτς με 17 πόντους, 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ.

Το ματς

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την αναμέτρηση βγάζοντας αρκετή διάθεση και ενέργεια. Χαρακτηριστικό είναι ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου είχαν τον έλεγχο των ριμπάουντ και στις δύο ρακέτες. Ο Νέντοβιτς ηγήθηκε στο σκοράρισμα σκοράροντας κυρίως έξω από τα 6,75μ. έχοντας 3/5 σουτ. Το σημείο-κλειδί παρόλα αυτά ήταν η άμυνα, με το «τριφύλλι» να δέχεται συνολικά είκοσι τρεις πόντους στα πρώτα 20 λεπτά, επτά εκ των οποίων στη δεύτερη περίοδο. Η διαφορά έφτασε έως και το +29 πριν μειωθεί στο τέλος του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μισό της αναμέτρησης είχε ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα μιας και το αποτέλεσμα είχε κριθεί. Και οι δύο ομάδες το χρησιμοποίησαν ως μια προπόνηση με σκοπό να δοκιμάσουν σχήματα και πράγματα. Ακόμη κι έτσι, ο Παναθηναϊκός δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει τη διαφορά στους σαράντα πόντους. Παράλληλα, ο Δημήτρης Πρίφτης έδωσε χρόνο σε όλους τους παίκτες που είχε στην αποστολή. Ο νεαρός Νεοκλής Αβδάλας αγωνίστηκε για περίπου 10 λεπτά.

Τα δεκάλεπτα: 16-23, 23-47, 37-68, 48-90.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος